reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

J adziś zrobiłam kolejne podejście z jabłuszkiem :) Adas dostał kilka łyżeczek (ale dosłownie na czubeczku) startego jabłuszka. Ale miał minę!! :szok:

reklama
My juz tez mamy za soba march+jabłko pierwsza reakcja KRZYK potem zdziwienie:szok: i co mamusia włozyła do pyszczka wypychał języczkiem:-D:-D:-D ale cos tam zjadł:-p

Załączniki

• DSC06244.jpg
    DSC06244.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 54
Czarna ale Sami ma mine...nawet nie wiem jak to skomentowac hihi

Nicole zjadla juz marcheweczke z ziemniaczkiem i dzis jablko z gruszkom.Bylo kwasne jak nie wiem co a ta wcinala jak szalona.Juz wie o co chodzi i otwiera buzke jak widzi lyzeczke.Tylko nie zabardzo wie jak to z tej lyzeczki zdjac.Wali dzioslekami o lyzeczke az wyczysci ja calkowicie.Nie wiedzialam ze tak szybko zrozumie co i jak, no i widze ze apetycik to ona ma:-D

Ja to zaczełam od kleiku nie wiem jakoś się bałam tych warzywek i owoców. Ale dałam mu kleik z mlekiem ( mamusiowym mlekiem) a dziś jabłuszko i chyba jest ok .. wcześniej też dostał jabłko i normalnie kupke zrobił ( bo było tak ze przez tydzien jej nie robił a po jabłuszku już wieczoram była :).. . teraz czeka nas marchewka jak naraize ja pije soki i czekam na reakcje, ale jak nic nie będzie do niedzieli to już w poniedziałek dostane jabłuszko z marchewką :tak:

ja tak myslalam zeby malemu sprobowac dac kaszke mlecznop ryzowa ta od 4 miesiaca ale boje sie troche bo to jest juz z tym mlekiem nastepnym....
Czarna super minka:))))

Ostatnia edycja:
My znów dzis jabłuszko- nawet się trzęsiemy na widok łyżeczki tak jest fajnie! Z tym że jeszcze się nie idzie najeść, więć zaraz po jabłuszku jemy mleczko, bo brzuszek domaga się zapełnienia po robudzonym jabłuszkiem apetycie :)

ja wciąż czekam......na męża, żeby tym razem mógł uczestniczyć bo to przecież wydarzenie ale póki co nie wiem kiedy będzie mieć wreszcie wolny dzień- do dzis ma 75h nastukane a to jeszcze nie koniec tygodnia....................................................:cool:

reklama
CZARNA super zdjecie Mnie sie skojarzylo z malym wampierkiem hehehe
AGA jestem w szoku ze mala tak szybko zajazyla do czego sluzy lyzeczka i super ze ma taki apetyt :-)
ASIU ja moje raz dalam troche kaszki (przed tym mlekiem hipoalergicznym ) dalam jej go z lyzeczki a pozniej reszte dokonczyla smoczkiem od butelki Kasza byla dosc gesta i nic jej po tym nie bylo :-)
JUSTYNA to zycze aby M mogl uczestniczyc w tym jedzonku malej Ciekawa jestem ile jeszcze Lili twoja bedzie czekala na nowosci daniowe i na tate :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry