reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Ja malej wczoraj dalam Pol sloiczka marchewki i byla zachwycona.Na poczatki nie wiedziala o co chodzi, ale potem bylo juz lepiej.Dzis dokonczyla sloiczek i byla taka szczesliwa ze myslelismy ze sie poplaczemy ze smiechu.Gadala, spiewala i smiala sie w nieboglosy.
Fotki z wczoraj:
1 Tak niewinnie sie zaczynalo
2 a Tak pieknie wygladalam juz PO

Załączniki

• pocztek.jpg
    pocztek.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 52
  • koniec.jpg
    koniec.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Mój ostatnio bojkotuje herbatki :dry: tylko koperkową jako tako akceptuje. I tak szczerze mówiąc woda mu lepiej pasuje niż herbatka uspokajająca czy rumiankowa hippa :shocked2: no ale oczywiście mleczko jest the best ;-)
Ale pojawił sie mały problem ostatnio. Otóż jak Maciek zaspokoi pierwszy głód zaczyna gadać, uśmiecha się do mnie, wyrywa mi butelkę i kręci głową na wszystkie strony. Jak mu zabieram butelkę, to jezyczek wyciąga, ze chce jeszcze. Daję, przez chwile spokojnie ciągnie i na nowo cyrki odstawia. A jak to jest u Was :confused:

Ja muszę uważać, żeby nie patrzeć Adasiowi w oczka podczas karmienia- jak mnie przyłapie, że na niego patrze- zaraz walnie uśmiech nr 5 i koniec karmienia!!! Ale to tylko w ciągu dnia, w nocy staram się go nie wybudzać... Może dlatego też tak często się budzi, bo przysypia przy piersi i może nie najada się do końca.

moj tez sie do mnie usmiecha ostatnio zamiast jesc:)ale podobno to wazne zeby sie dziecku w oczy patrzec karmiac bo szacunku nabiera do matki....nie wiem skad to wzieli ale tak gdzies slyszalam:)

my mamy zielone światło na marchewke i jabłko od 3 miesiąca więc zaczynamy od przyszłego tygodnia, jakich firm jest sama marchewka lub jabłuszko.

reklama
A co dokładnie jej dałaś?:confused: Bo jedyna, co znalazłam na angielskich półkach to marchwe z ziemniakiem z Hippa? I czy konsultowałaś się ze swoim HV?

No wlasnie ja dawalam marchewke z ziemniaczkiem bo samej marchewki tez nie znalazlam.Mala zrobila ladna kupke nic jej nie bylo wiec sie ciesze.
Co do HV to nie konsultowalam, ostatnio tylko dostalam ksiazeczke o wprowadzaniu nowych pokarmow do diety malucha.
Jak kosultowalam sie z nimi w sprawie mleka dla malej to dostawalam tak rozne rady ze uznalam ze to nie ma sensu.
A jak to jest w Twoim przypadku, zamierzasz sie kosnsultowac z nimi przed wprowadzaniem nowych pokarmow?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry