Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja daję rumiankową z hippa, ale ponoć rumianek parzony z torebek jest skuteczniejszy (można wtedy dosłodzić odrobiną glukozy).wanilia79 chodzi ci o herbatke rumiankowa jakiejs firmy czy zwykly rumianek w torebkach?

ja ostatnio przeglądałam na allegro i fajnych herbatek zupek deserków można przywieź z niemiec. Tylko że mój szwagier to się kompletnie na tym nie znaja mam hernatke z niemiec na trwienie od 1 tygodnia i jest w składzie dzika róża, koper, anyż kminek i rumianek
milupa Bauchwohl-tee fur babys

też widziałam ja będę kupować tylko to co będę chciała. wielu rzeczy sama bym nie zjadłaSzczerze powiem, że i po słoiczkach można się pogubić. Bo są np dania słodzone cukrem i glukozą jednocześnie nie wiedzieć czemu, są potrawy nie zupełnie dostosowane wiekowo bo po czwartym miesiącu jest z hippa o ile dobrze pamiętam szpinak z ziemniakami chyba, który nie do końca nadaje się dla takich dzieci. Dodają żółty ser i pieczarki. Nie wiadomo w co do końca wierzyć![]()

(żarcik)ja ostatnio przeglądałam na allegro i fajnych herbatek zupek deserków można przywieź z niemiec. Tylko że mój szwagier to się kompletnie na tym nie zna
też widziałam ja będę kupować tylko to co będę chciała. wielu rzeczy sama bym nie zjadła
Mirabelka Kate piąteczka ważne abyście nam tu morałów nie prawiły(żarcik)
Mirabelka Kate piąteczka ważne abyście nam tu morałów nie prawiły(żarcik)