A tu jest kasza do gotowania ,ale 1 minutowa.

Lubella.pl - Lubella - Kasza manna błyskawiczna
Tą kaszkę robiłam małej przez pierwsze dni ,a potem to już ta błyskawiczna z owocami z bobovity.
Z racji dzisiejszej biegunki podjęłam decyzję ,że odstawiamy na razie gluten i lekarz powiedział,że to bardzo dobry trop.Szkoda na tym etapie małej jelita dodatkowo obciązać.

Lubella.pl - Lubella - Kasza manna błyskawiczna
Tą kaszkę robiłam małej przez pierwsze dni ,a potem to już ta błyskawiczna z owocami z bobovity.
Z racji dzisiejszej biegunki podjęłam decyzję ,że odstawiamy na razie gluten i lekarz powiedział,że to bardzo dobry trop.Szkoda na tym etapie małej jelita dodatkowo obciązać.

Nie no, jak masz sie zameczyc to pewnie ze lepiej pomyslec o rozszerzeniu.
Wyslalam dzis (przez Wasza gorliwosc i mnie sie udzielilo
) chlopa na zakupy - przyniosl mi manne i owies jako kaszki z glutenem dla niemowlat po 4. miesiacu (andav - info dla Ciebie: pelnoziarniste Grießbrei i Haferbrei, bio, Alnatura, z DM), w skladzie jest tylko pszenica / owies a przygotowanie polega na zalaniu przegotowana woda w temperaturze ok. 50st. i pozostawieniu do wystygniecia do temperatury spozycia - tak latwo przygotowac mala ilosc. Ani deczka o gotowaniu. To jak to rozumiec teraz - czemu Niemcy nie kaza gotowac?
)
Przeciez to cukier