reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
Kochane bardzo, bardzo Wam dziękujemy :-) Iś mocno wycmokałam od wszystkich ciociów ;-) :-) :-p

w podziękowaniu Iś Wam kwiatuszków narwać chciała :-)

DSC07901.jpg

super ze Isiek juz tak daje czadu:)))

a moje dziecie dzisiaj na podlodze odwazylo sie poraz pierwszy przejsc z siadu na "pelzanie" czyli do przodu i przypelznela do mnie:)))) a tak to sie bala tego momentu przejscia tak jakby na kolanka tylko ona nie na kolanka tylko na bebeszek:)) moze w koncu odpali moja mala torpeda.

Isiu,słoneczko kochane:):***
Dziulka- ,to gratki dla Leane za odwagę- może ona taka ostrożna bardzo właśnie jest i dlatego tak czeka z tymi kolejnymi ruchami,bo chce miec pewność,że jej się uda i krzywdy sobie nie zrobi?W końcu kumata jest,to może tak sobie w tej główce kombinuje,a nie "leci na żywioł"????

...a ja tak z innej beczki,choć niekoniecznie w tym temacie,ale nie wiem,gdzie to napisac- na głównym zapomniałam;).Otóż u nas ostatnio łóżko jest największym obiektem pożądania.Po prostu,żebym ją tam posadziła i wtedy jest przeszczęśliwa- ogląda sobie książeczkę i mogłaby tak siedzieć i siedzieć.Oczywiście,nie może być tak za często,bo wtedy ja muszę siedzieć przy niej,bo się boję,że spadnie.A wtedy nic nie mogę zrobić.Jak po chwili chce ją dac na podłoge,to jest wielki protest i ryk.A jak już jest na podłodze,to ciągle "podchodzi " do niego,staje przy nim i krzyczy,że chce "na górę".Eeeech...

Dziulka gratuluję Leane:-)
Happy może po prostu tam czuję całą Ciebie i jej tam dobrze. Oliwka lubi na łóżku się wygłupiać ze mną ale te wygłupy trwają szybko bo się boję że spadnie a wiadomo wystarczy chwila...

reklama
Do góry