reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

My trochę stanęłiśmy przez ostatni tydzień, bo mały chory, już go ćwiczeniami nie męczyłam, ale wczoraj sam z siebie pokazał mi coś niesamowitego. Leżąc na łóżku bez żadnej pomocy, podciągania się itp. sam podniósł główkę do góry, tak jakby chciał usiąść!!! Dzielny mój chłopak:rofl2:

Pewnie,że dzielny! Mimo choroby;-). Super! Tylko pogratulować:-).

reklama
Moj Tomus od wczoraj notorycznie przekreca sie z plecow na brzuszek i przekreca sie o 360 stopni na macie :-) i co go przewroce na plecy 5 sek i znowu na brzuszku lezy :)))))

a moja nie chce na brzuszek się obracać:-( obraca się z brzucha na plecy i na plecach na boki. a na brzuchu nie lubi leżeć

Moja dopiero dwa dni temu wyczaila ze mozna sie przekrecic z pleckow na brzuszek :) czasami jeszcze jej nie wychodzi i raczka zostaje jej pod brzuszkiem-nie wie jak ja wyciagnac.I strach juz ja zostawic sama bo wedruje po calym lozku :) obroty o 360 to normalka:))

moj jeszcze jakis miesiac temu tez nie lubil a teraz to nawet spi tylko na brzuchu bo inaczej to placze wiec nie przejmuj sie;-)

no mam nadzieję, ze polubi. fakt, że trochę dłuzej leży niż np 2 tyg temu ale to i tak tylko chwilka. a często go kładłaś na brzuszku jak jeszcze nie lubił?

mamaagusi bardzo rzadko go kladlam na brzuch bo sie denerwowal,moze raz dziennie czasem czesciej jak akurat mial dobry humor.U nas w sumie zaczelo sie od zasypiania na brzuchu,poniewaz drapal sie po buzi przez ta jego egzeme to zaczelismy go klasc na brzuszku i zauwazylismy,ze bardzo szybko tak zasypia i od tej pory polubil:-)albo po prostu przyszedl jego czas.

mój nigdy by nie usnął na brzuchu :-) a przekręcać zdarzyło mu się tylko z pleców na brzuch, w drugą stronę zupełnie nie, no i na boki.
każde dziecko ma swoje upodobania :-)

reklama
Olek zasypia tylko na brzuchu. A wieczorem to jeszcze na "podkładzie z mamy". Gdy zaśnie, to go odkładam na plecki albo boczek. Tylko na spacerach w wózku zasypia na pleckach.

Do góry