reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

Wioli, Makuc, Happy gratuluję Waszym Dzieciaczkom nowo zdobytej umiejętności - okazywania stanowczego "nie". Roxannka, Dawidowe dla Waszych Pociech również gratki :-)
Oliwia jest na etapie przedrzeźniania się z nami - jak Ona "nie", to my "tak", i tak w kółko.
Samodzielne układanie krążków, wież, sortowanie też u Nas jest na tapecie, chyba to jej sprawia największą przyjemność. Na razie nic nie chowa, chyba że się bawimy w chowanie to ja jej coś chowam a Ona szuka.

reklama
beti, a ty tu czego o tej porze???:-p:-Dna spacerek, taka piękna pogoda przecież!!!(taaaaaaa, :dry::dry::dry:...)

chciałam już dawno napisać ale jakoś nie mogę sie wpasować w ten wątek... Misialinka przepięknie przesyła całuski, łącznie z jego "dmuchnięciem":-)za to "papa" jej się popsuło i teraz macha tak na odwrót jakby pokazywała "chodź":confused:
i może uda mi się w końcu wyłapać moment i nagrać moje dziecię jak się stroić lubi:-Dmoja opaska do włosów służy jako pasek na brzuszek, do tego musi być szaliczek tudzież cośpodobnego na szyi i popindala z jednego pokoju do drugiego, poprawiając atrybuty co chwilę:cool2::-Dps. strojenia po mamie nie ma:-p

Ida- to musi zarąbiście wyglądać:-D:-D:-D:tak:- zwłaszcza to poprawianie:tak:.No i pieknego przesylania całusków tez gratuluję- u nas wciąz "buua":-p
Na spacerek przymusowo Maksia wygoniłam:-p- po mleko i chlebek,bo miałam właśnie przy okazji kupić:dry:.

ida, gratki dla Misi :-) a "odwrotne" papa sobie wyobraziłam i szczerze się uśmiałam, słodko to musi wyglądać jak tak przywołuje kogoś do siebie zamiast pożegnać :-D

A ja wcześniej zapomniałam napisać, że Patryk bardzo pomaga w ubieraniu (o ile akurat nie ucieka :dry:). Jak zakładam mu skarpetki albo rajstopy to podstawia nogi, a jak zdejmuje bodziaka albo bluzeczke to ręce podnosi do góry :-)

A ja wcześniej zapomniałam napisać, że Patryk bardzo pomaga w ubieraniu (o ile akurat nie ucieka :dry:). Jak zakładam mu skarpetki albo rajstopy to podstawia nogi, a jak zdejmuje bodziaka albo bluzeczke to ręce podnosi do góry :-)
Oliwia też pomaga się ubrać i rozebrać.

Ida gratuluję Michalince tych przebieranek, zakładania opasek i puszczania całusków, Oliwia nie odrywa rączki tylko przyłoży do ust i wydaje swoje "młaaaaaaaa".

Hania też próbuje się ubierać, ale generalnie zarzuca wszystko na szyję, jak chustę, bez względu na to, czy to polar, sweter czy rajstopki.

reklama
ida, gratki dla Misi :-) a "odwrotne" papa sobie wyobraziłam i szczerze się uśmiałam, słodko to musi wyglądać jak tak przywołuje kogoś do siebie zamiast pożegnać :-D

nasza jak ma humor to pomaga tacie po kąpieli ubierać się w bodziaka i piżamkę:-)a bluzki zdejmuje przez główkę BARDZO chętnie:cool2:następnie mizia się po brzuszku i spiernicza żeby niczego przypadkiem znowu nie założyć:-)

ragna, u nas to samo:-Dnajfajniej jak se kocyk swój zarzuci i chodzi jak princessa z peleryną:-D

Do góry