reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Ewa buahahaha genialne te obroty
) jak ją bedzie nosił to chodzić nie musi
Ewa czad !! genialni są ! ale Franek fajnie mówi ! moje starsze to już takie wygadane, że masakra, wczoraj przyszła mama, a ja akurat przebierałam Ninę i leżał jej pajac, a Lulka do babci "babcia uważaj, tam jest g*wno" 

Agnes92
Dzag świetny jest Tymek!
Ewa obroty zajebiszcze;D Taki kochany brat,chciał pomóc siostrze nauczyć się obrotów;-)
Yeaa! Mój Maluch nauczył się obrotów też
narazie z plecków na brzuszek (bez odwrotu) ,ale są!:-) ale maruda się zrobił , o leżeniu nie ma mowy, trzeba zabawiac go non stop, a najlepiej ćwiczyć siadanie, odwracać z brzuszka jak się przekręci, nosić na rękach i ,,pokazywać świat''...i tak w kółko

Ewa obroty zajebiszcze;D Taki kochany brat,chciał pomóc siostrze nauczyć się obrotów;-)
Yeaa! Mój Maluch nauczył się obrotów też
ewa, Franek super
. A Anielka jaka cierpliwa kobieta, nawet nie kwiknęła. Dzielna. No i jak pięknie Frankowi wyszło "nie wiadomo"
. Super. Fajny taki starszy brat. Szkoda, że mój Tymek nie ma starszego brata
.

Agnes92
Dzag za to Tymek może być starszym bratem i będziesz miała jak u Ewy

A ja się zdziwiłam przed chwilą, myślałam ,że Mały tylko na brzuszek umie się przekręcić, a tu...leżał na brzuszku, odwróciłam się dosłownie na moment,a Mały...na plecach
pytam go jak to zrobił,a on w śmiech,cwaniaczek

A ja się zdziwiłam przed chwilą, myślałam ,że Mały tylko na brzuszek umie się przekręcić, a tu...leżał na brzuszku, odwróciłam się dosłownie na moment,a Mały...na plecach

reklama