reklama

Rozwój naszych dzieci

reklama
Asiek - jestem w szoku - cudo! nie zaprzepasc tylko jej talentu - rysuj, motywuj, chwal...potem kolka zainteresowan, potem moze szkola...:-)Talent daje ogromna pewnoc siebie!:-)

no Hrudzia czy to talent to ja nie wiem ale bardzo lubi rysowac a to za sprawa tesciowej ktora czesto daje jej trzymac dlugopis a tymczasem ona sama cos rysuje tzn tesciowa i tak Jula nauczyla sie rysowac koło pozniej bużke teraz to już naewt balonik w raczce narysuje :-)

no Hrudzia czy to talent to ja nie wiem ale bardzo lubi rysowac a to za sprawa tesciowej ktora czesto daje jej trzymac dlugopis a tymczasem ona sama cos rysuje tzn tesciowa i tak Jula nauczyla sie rysowac koło pozniej bużke teraz to już naewt balonik w raczce narysuje :-)
No to jak nie talent:szok::sorry2:. Mowie ci ze talent! Bedac dzieckiem tez piekne malowalam - napiekniej w calej klasie:-p:cool2:. Moja mma mnie wysylala na rozne kolka zainteresowan i wciaz motywowalal mi do malowania tego i tamtego....mialam isc na architekture ale kiepsko u mnie z matma. Ale najwazniejsze to ze mimo ze bylam bardzo cichym i takim dzieckiem outsiderem ten talent dal mi sile i pewnosc siebie...chyba do dzis!;-):cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry