monia_l
Wrześniowe mamy'07
ja tez się tak zastanawiam i .....znalazłam Mateuszek ma talent do rozrabianiaSzukam talentu u Maćka i hmm ... nie mogę znaleźć;-)

Asia super Julcia rysuje

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez się tak zastanawiam i .....znalazłam Mateuszek ma talent do rozrabianiaSzukam talentu u Maćka i hmm ... nie mogę znaleźć;-)

To bardzo mi milo w koncu moge sie czyms pochwalic:-d
ale generalnie to ona tylko ludziki umie rysowac...
, za to nasze dzieci umieja AZ kreski bazgrac

nie no ja jestem z niej bardzo dumna tylko sadze ze jest w tym bardzo duza zasługa tesciowej bo to ona jej pokazała jak ma malować![]()
...zakladam dzis Staskowi koszulke z Bobem Budowniczym (kupiona na allegro:-)) i mowie Stasiu to jest Bob Budowniczy a Stas csly przejety na to Pan??? I Ja zmieszna No nie wiem raczej mow na niego po imieniu Bob a Stas znowu Pan ?...No dziwne Pan Bob
???...i matka sie calkiem zmieszala - bo przeciez dziecko chcialo byc kulturalne a nie tak "walic" po imeiniu... oj ciezkie sa momenty wychowacze
U nas z gadaniem bardzo powolne postepy...ale za to dzis Stas pierwszy raz sam zszedl ze schodow - bez raczki i bez poreczy, mimo ze byla obok.Chcial sam zejsc i 10 schodow udalo mu sie pokonac bez wywrotki
Usmialam sie...zakladam dzis Staskowi koszulke z Bobem Budowniczym (kupiona na allegro:-)) i mowie Stasiu to jest Bob Budowniczy a Stas csly przejety na to Pan??? I Ja zmieszna No nie wiem raczej mow na niego po imieniu Bob a Stas znowu Pan ?...No dziwne Pan Bob
???...i matka sie calkiem zmieszala - bo przeciez dziecko chcialo byc kulturalne a nie tak "walic" po imeiniu... oj ciezkie sa momenty wychowacze

Moze i nie ma...ale ja dzis bylam bardzo z Niego dumna jak tak sobie sam schodzil bez poreczy!Widzisz jakie masz kulturalne dziecko;-) a co do wchodzenia i schodzenia to Tuśka ma to opanowane do perfekcji już jakieś 2 miesiące a ja myślałam że nie ma sie czym chwalić![]()

Widzisz jakie masz kulturalne dziecko;-) a co do wchodzenia i schodzenia to Tuśka ma to opanowane do perfekcji już jakieś 2 miesiące a ja myślałam że nie ma sie czym chwalić![]()