Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rzadko, ale zdarza się.U Was tez tak jest? to taka przywara wieku?
co do głuchoty to my już chyba ten etap mamy za sobą bo był taki czas, ze mogłam sobie gadać i gadać i było jak grochem o ścianę
mam nadzieję, że to już za nami bo ostatnio naprawdę nie mogę sie nacieszyć grzeczną córeczką:-) i mam nadzieję, że już jej tak zostanie
Luandzia rozbawiłaś mnie do łezco do głuchoty to my już chyba ten etap mamy za sobą bo był taki czas, ze mogłam sobie gadać i gadać i było jak grochem o ścianę
mam nadzieję, że to już za nami bo ostatnio naprawdę nie mogę sie nacieszyć grzeczną córeczką:-) i mam nadzieję, że już jej tak zostanie:tak:
Dobre i te 2,5 roku;-)tak tak..............aż do buntu pięciolatka

nie,ale Mikolaj wymyslal, mial Wykojka i Dżejsona w bialych adidasachostatnio dowiedzialam sie od mojego syneczka, ze mamy dwoch nowych lokatorow- dwa dinozaury. jeden duzy, drugi malutki. wszedzie z nami chodza, ostatnio sie z piotrusiem kapaly a dzisiaj pily herbatke... orzechowa. wasze dzieci tez wymyslaja sobie przyjaciol?