Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak, tak....... u nas to trwa juz jakiś m-cczy Wasze pociechy maja czas powortu do korzeni? niunka ma teraz manie bycia dzidziusiemzaczelo jej sie to jeszcze zanim zobaczyla mala Julke, ale teraz to juz siega zenitu. wlasnie bierze lalki smoczka i podaje mi, zebym jej wlozyla do buzi, gdy placze jak dzidzius
![]()
u nas tego nie ma. wrecz przeciwnie- piotrus co chwile wdrapuje sie na wersalke gdy na niej siedze i mowi, ze jest wyzszy ode mnie i juz jest duzy i moze jezdzic autem![]()
za to przekonalam sie, ze jazde na rowerze mozna zapomniec. piotrus w zeszlym roku pieknie jezdzil a w tym roku ni w zab!
Ja to przechodzę od paru dni z DamianemWlasnie dogadalam sie z Justyna, ze nasze dzieci zaczely cierpiec na gluchote. mozna do nich gadac i gadac, a one nie slysza polecen, zakazow, tylko zlewaja wszystko. czasem jak nie rykne, to Jultika ma w nosie, co mowie
U Was tez tak jest? to taka przywara wieku?

Wlasnie dogadalam sie z Justyna, ze nasze dzieci zaczely cierpiec na gluchote. mozna do nich gadac i gadac, a one nie slysza polecen, zakazow, tylko zlewaja wszystko. czasem jak nie rykne, to Jultika ma w nosie, co mowie
U Was tez tak jest? to taka przywara wieku?
Mateusz też nie słuchamogę powtarzac kilka razy nawet jak krzyknę to nic se z tego nie robi
wczoraj rozmawialismy z D o tym jak Mateusz broi i wogóle i tak się zastanawiamy skąd mu się te pomysły biorą co on jeszcze nie wymyśli
urwis z niego niesamowity