majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Gdyby Maciuś umiał to powiedzieć, to też by tak mówiłbo jak zobaczy kamerę to sie odwraca i mówi: nie kamelować![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdyby Maciuś umiał to powiedzieć, to też by tak mówiłbo jak zobaczy kamerę to sie odwraca i mówi: nie kamelować![]()

jak u waszych dzieciatek z rozpoznawaniem kolorow, literek, czesci ciala, z zapamietywaniem piosenek czy wierszykow?
do 10 tez liczyCzęści ciał zna , liczy do 10 , wierszyki ja zaczynam młody kończy umie powiedzieć sam całe Aniele Boże, nie lubi śpiewać mówi nie nie nie , a kolory to dla niego czarna magia .
Co do literek nie uczyłam go jeszcze i na razie nie zamierzam owszem jak zapyta to mu powiem ale nic na siłę
:-)a jaka to piosenka? piotrus ostatnio bardzo chetnie pozuje do kamery ale musze mu obiecac ze zaraz potem bedzie ze mna ogladal.części ciala zna, kolory nie wszystkie. piosenki śpiewa i nawet po Włosku jedna umietylko nie mogę tego za Chiny nagrać, bo jak zobaczy kamerę to sie odwraca i mówi: nie kamelować
![]()

daltego szybko dodałam do mojej odpoiwiedzi CHYBAale to nie po wlosku ;-)