reklama

Rozwój naszych dzieci

reklama
jak u waszych dzieciatek z rozpoznawaniem kolorow, literek, czesci ciala, z zapamietywaniem piosenek czy wierszykow?

Części ciał zna , liczy do 10 , wierszyki ja zaczynam młody kończy umie powiedzieć sam całe Aniele Boże, nie lubi śpiewać mówi nie nie nie , a kolory to dla niego czarna magia .
Co do literek nie uczyłam go jeszcze i na razie nie zamierzam owszem jak zapyta to mu powiem ale nic na siłę

Części ciał zna , liczy do 10 , wierszyki ja zaczynam młody kończy umie powiedzieć sam całe Aniele Boże, nie lubi śpiewać mówi nie nie nie , a kolory to dla niego czarna magia .
Co do literek nie uczyłam go jeszcze i na razie nie zamierzam owszem jak zapyta to mu powiem ale nic na siłę
do 10 tez liczy:tak::-)

części ciala zna, kolory nie wszystkie. piosenki śpiewa i nawet po Włosku jedna umie:szok::tak::tak::tak: tylko nie mogę tego za Chiny nagrać, bo jak zobaczy kamerę to sie odwraca i mówi: nie kamelować:crazy:
a jaka to piosenka? piotrus ostatnio bardzo chetnie pozuje do kamery ale musze mu obiecac ze zaraz potem bedzie ze mna ogladal.
czesci ciala tez zna- nawet takie jak udo, lydka, brwi, ramie czy pieta. liczyc umie po swojemu 1 2 4 3 6 8 7 itp a rozpoznaje 1 2 3 6 7 8 z literek zna a b c e f i m o p q r s t u y w wersji duzej i malej wierszyki mowi i piosenki spiewa ale z czyjas pomoca. jak spiewa po swojemu to przekreca slowa i spiewa jak leci. ale nigdy nie pomiesza slow roznych piosenek. a jak przy tym tanczy :-D
kolory zna czerwony, niebieski, zielony, pomaranczowy, bialy, czarny, szary, rozowy, fioletowy i zolty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry