Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Majandra, swietnie. To juz tak malutko od raczkowania
a ja sie pochwale na calego
Olaf, dzisiaj.. czyli dokladnie 11.06.2008 roku.. po raz pierwszy.. samodzielnie.. Przeszedl kilka krokow, po czym usiadl![]()
Dzięki.
Wiecie, bardzo się cieszę, że są postępy. Dziś znów zauważyłam kolejny. Mianowicie coraz bardziej przebiera nóżkami przy pełzaniu i zaczyna dupkę podnosić.:-)
Majandra, swietnie. To juz tak malutko od raczkowania
a ja sie pochwale na calego
Olaf, dzisiaj.. czyli dokladnie 11.06.2008 roku.. po raz pierwszy.. samodzielnie.. Przeszedl kilka krokow, po czym usiadl![]()
:-):-)GRATULACJE ale musisz być dumna Super ale się zrobiło niedawno te szkrabiki siedziały w brzuszkach czekałyśmy żeby już były z nami a tu już pierwsze kroczki u wrześniątek :-):-):-):-):-):-) SuperMajandra - niezlego tempa nabral, wielkie gratulachlony.
Harsh - gratulacje dla Olafka!

No i cwaniak jak tylko nauczył się siadać, teraz nie daje mi spokoju, bo on chce stać! I koniec. Posadzenie go gdziekolwiek graniczy z cudem, bo się tak usztywnia, że za Chiny Ludowe nie da się go zgiąć. I cały czas chce, żeby go trzymać pod ramionami, tak aby mógł skakać albo sobie dreptać
Jak go położę na podłodze, to cwaniak tym swoim raczko-pełzaniem doczołgiwuje się do czegokolwiek, za co może się złapać i podciągnąć do stania. Ale widać, że jeszcze kręgosłup i nóżki za słabiutkie na stanie. A z drugiej strony, nie mam sił tak ciągle go podtrzymywać. Jak to dobrze miałam z Kubą, on dopiero po 10 m-cu zaczął się kwapić do stania, ale za to od razu niemal stał stabilnie. Wtedy go wrzuciłam do chodzika i choć kilkadziesiąt minut miałam spokoju. A teraz boję się Tymka wsadzić do chodzika i nie wiem, jak sobie i jemu pomóc.Super Kasia , mój Adaśko do perfekcji opanował uciekanie na podwórko na czworaka;-)Dziewczyny Kuba zaiwania dziś na całego!!!!!Co prawda przejdzie krótki dystans bo ok metra, ale to jest wyczyn!!!!!!!!! ALE SUPER!!!!!
Nawet rehabilitantka była dziś pod wrażeniemMuszę przyznać że Maciuś szybko nadrabia dopiero od paru dni z nim ćwiczysz a tyle postępów super GRATULUJĘ uściskaj Maciusia od e-cioci i duża buźka dla dzielnego chłopaka.
:-) Pokazał jej też dziś więcej niż mi

Brawa dla Tymka.Tymek nauczył się siadać z pozycji na czworaka.
A drugie osiągnięcie jakie ostatnio zaobserwowałam to to, że potrafi już pić sam z butelki. Nie trzyma jej jeszcze zbyt pewnie ale jak chwyci to chwyci, i trafia do buzi. Jeszcze często zapomina o odpowiednim przechyleniu butelki, ale na leżąco radzi sobie coraz lepiej.

BrawaDziewczyny Kuba zaiwania dziś na całego!!!!!Co prawda przejdzie krótki dystans bo ok metra, ale to jest wyczyn!!!!!!!!! ALE SUPER!!!!!

To teraz musisz kupić smycz;-):-)Jak dobrze, że nie mam podwórkaSuper Kasia , mój Adaśko do perfekcji opanował uciekanie na podwórko na czworaka;-)