Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I my również dołączamy sie do gratulacji;-)
A u nas kolejny postęp- moje dziecko od dwóch dni samo siada:-)i o wszystko co tylko może to się podciąga:-) a gazety pod ławą są bardzo ciekawą lekturą do wywalenia na podłogę
. Poza tym zasuwa już na brzuszku jak oszalały- dzisiaj zostawiałam go na podłodze otoczonego zabawkami i poszłam do kuchni zrobić kawę a tu myk już pełznie za mną szkrab mały.
No to cudownie...ale juz radze nie zostawiac samego wsrod zabawek bo to zaden patent zatrzymania...chwila moment, maly wlaczy V bieg i juz jest w innym pokojuNo i dodam, ze potrafi napis sie juz sam- tzn. sam trzyma butlę i pije:-) u nas to nowosć:-)

u nas piekarnik jest na porządku dziennymMati się w nim przegląda, daje buzi i robi pa pa ( bo widzi tam swoje odbicie)
![]()

tylko jak ten piekarnik wygląda same łapki na nim są i ciągle ze ściera latam

chwila moment, maly wlaczy V bieg i juz jest w innym pokoju[/B]

Ha , zdążyłam zauważyć;-)No to cudownie...ale juz radze nie zostawiac samego wsrod zabawek bo to zaden patent zatrzymania...chwila moment, maly wlaczy V bieg i juz jest w innym pokoju

:-)
odważyła się i zaczęła też wreszcie wstawać najlepiej jej idzie przy kanapie ale jak tylko sie zorientuje że nikt jej nie trzyma to robi pac na tyłek:-)Widzę, że większość wrześniątek już potrafi sama się przemieszczać. Oliwka już ładnie raczkuje chociaż czasami jeszcze się czołga. Nie można już jej nigdzie bez opieki zostawić. Wczoraj wędrowała za kotami i to jak szybko. Nie ma jak dobra motywacja ;-) A puchate koty to coś idealnego![]()