Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czy Wasze dziecko bije i gryzie, bo moje tak. I juz mnie to wnerwia, bo w ogóle mnie nie słucha.
Dzis ładnie powiedział daj danana (czyt. banana)
Agulka moje dziecko również gryzie, bije i w ogóle nie słucha!!! Czym mnie doprowadza do ostateczności. Mozna mówić do d***y. A jak coś sobie zaplanuje zrobić to choćby coś stało na drodze to to zrobi.
A moje jeszcze sie strasznie drze i złosci jak mu zabiorę coś czego nie powinen miec.
Wkurza mnie jeszcze jak wszystkim rzuca, nic nie moze byc na stole, czy na łóżku, a jak skończy pic to tak pierdyknie butlą, że gdyby była szklana dawno by jej nie było.

ale wszystko przede mna. 
:-(Moje sloneczko jeszcze nie rzuca we mnie przedmiotamiale wszystko przede mna.
Za to dzis sam przespacerowal 3 metry i smial sie potem ze swojego sukcesu:-):-):-)...no i zaczyna pokazywac paluszkiem rzeczy wiec moze w koncu sie doczekam: gdzie mama ma oczko? TU!:-)
W kwestii mowienia posucha...wciaz tylko swoje nianiania i dadada i tatata...mamama brak:-(
, telewizor, babcia i sporo innych no i jak już jest zmęczony to mówi mama mama i tak w koło, a jeszcze potrafi sam schodzić z łóżka.

Mial 2 incydenty ze sie rozbuczal z podkoweczka:-(...ale zwykle czy wlaczony czy nie pcha go i razem z mama odkurza:-)A czy wsze dzieciaczki tez boja się odkurzacza? Bo u nas jest tak że jak odkurzacz nie jest włączony to ok Igor podchodzi stuka w niego jeździ nim itd ale jak chcę odkurzyć to się trzęsie i płacze![]()
Mial 2 incydenty ze sie rozbuczal z podkoweczka:-(...ale zwykle czy wlaczony czy nie pcha go i razem z mama odkurza:-)

Chodzi za rączki już coraz lepiej (a miałam tak nie robić
). Chodzi też już wzdłuż mebli.
Uczymy go mówić daj jak coś chce, ale jest zbyt niecierpliwy.
Sam bez trzymania super gratuluję
mój Igor to chodzi tylko za ręce albo przy czymś np taboret odkurzacz itp wszystko co zna jest " go" albo "ata" no a paluszkiem to już dużo umie pokazać "rzeczka. kaczka, piesek, kotek, oko, nos, uszy o uszy to lubi ugryźć, telewizor, babcia i sporo innych no i jak już jest zmęczony to mówi mama mama i tak w koło, a jeszcze potrafi sam schodzić z łóżka.
I wszystko jest brum pudełko chusteczki samochodziki bierze do rączki i jeździ po podłodze i mówi brum brum
A czy wsze dzieciaczki tez boja się odkurzacza? Bo u nas jest tak że jak odkurzacz nie jest włączony to ok Igor podchodzi stuka w niego jeździ nim itd ale jak chcę odkurzyć to się trzęsie i płacze![]()