Felkaa
Fanka BB :)
wow! martadelka nieźle z tym misiema didi Maja mówi głównie jak widzi takiego wielkiego miśka u moich rodziców;-) więc didi to chyba miś wg niej
i zaczepna strasznie jest - kaszle ze śmiechem jak chce wzbudzić nasze zainteresowanie;-)
didi jako miś - super

no moja ma teraz fazę na pokazywanie, np. na wannie leżą jej zabawki do kąpieli i jak się kąpiemy to cały czas pokazuje i mówi 'to' więc po podaję jej zabawkę, po czym Emilka znowu mówi 'to' i nie skończy póki jej nie podam wszystkich zabawek
a najlepsze jest to, że jak już nie ma zabawek na wannie, to patrzy się w to puste miejsce, pokazuje paluszkiem i ... nic nie mówi
więc kładę od nowa zabawki na wannę i tak możemy bez końca
Aestima Twój Miesio to spryciarz - sam sobie bije brawo - genialne dziecko

mrsmoonTwoja Majeczka to mądry szkrab, bo moja Emilka nawet jak patrzy na mnie to mówi 'ta-ta'

marta24 moja mała też pokazuje 'nie, nie, nie', oczywiście zawsze wtedy jak ktoś mówi 'nie'
ale z tym mruczeniem to mnie zaskoczyłaś
a didi Maja mówi głównie jak widzi takiego wielkiego miśka u moich rodziców;-) więc didi to chyba miś wg niej
to Oli juz od dawna robi brzuszki - zapinałam go w lezaczku do jedzenia do piesci zaciskał i do przodu siadał. A teraz cwiczy raczkowanie i tepo by dorwac Ameli zabawki nim mu ucieknie z nimi . . . ;-)
Dzisiaj pół dnia namiętnie i z radością niesamowitą wyłaził mi do przedpokoju i na posłanie psa, a potem jeszcze dalej, do misek zwierzaków. Miałam biegania! Może nareszcie waga ruszy w dół ;-) :-)