Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u mnie też nieregularnie , odkąd poczułam po raz pierwszy to raz dziennie raczej czuję, ale to są tak delikatne ruchy, że tylko wtedy jak siedzę spokojnie na tyłku, albo leże, albo jadę samochodem i po prostu skupiam się na jednej rzeczy
angel umnie napoczatku niebyly regularne teraz juz sa ale na poczatku raz byly a np przez 2 dni nic niebylo i potem znowu a teraz to codziennie kilka razy dziennie
Angel u mnie na początku były sporadyczne i sama że aż sama się zastanawiałam czy to to. A teraz od początku 17 tygodnia mam już regularne i dość częste , nawet kilka razy w ciągu dnia . Aż chwilami mnie to irytuje czuję się jak bym miała robaki pod skórą
Angel - to zależy od dziecka przy Tymku w ogóle nie było regularnie - raz było, potem parę dni nic... a przy Małej od momentu gdy poczułam, to z każdym dniem jest mocniej
ruchow nie czuje nadal...stram sie nie myslec, tez na necie cyztalam ze do 24 mozna nie czuc ... ale ja i tak sie stresuje, 28 ide to sie dowiem co i jak yhh ja zwariuje i tyle.
atomowka - to my we dwie bedziem panikowac a co ;]