Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Carioca Kasiu to buciki nasze chłopaki mają takie same![]()
CCC górą!!!!! Jest trzeci muszkieter- mÓj Damian tez ma takie butki)))))

nie no kupując te butki nawet nie myślałam, że Adaś ma takie same wyleciało mi to z głowy. Najpierw spodobały mi się inne, ale rozmiar był za duży później zczaiłam te
i są.nie nie nie, to pomyłakaNo to jeszcze czapeczkanie no kupując te butki nawet nie myślałam, że Adaś ma takie same wyleciało mi to z głowy. Najpierw spodobały mi się inne, ale rozmiar był za duży później zczaiłam te
i są.
ja myslałam, że kupiłaś najpierw te buty co wkeljałam wcześniej te trampki granatowe
ja adidaski inne kupiłam
a to jednak mamy te buciki i czapeczki takei sameA tak te trampki też kupiłam : )

Carioca niestety nie było niebieskiej :-(czapeczki i kupiłam tylko Kasi tą z brązem, beżem i rudym......

). Aż mnie w środku ściska, że tyle za tak małe buty dałam, ale nic tak dobrego nie mogłam dostać taniej, a jak wczoraj widziałam biednego Maciusia, który nie chciał nawet kroku dać w tamtych to aż mi się płakać chciało :-(