reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
a ja chyba jednak młodemu nie kupię wiosennej kurtki. No nic mnie nnie użekło, a jak mam wydać 70 ziko, to już bym chciała żeby to było dobre. Mam dwie kurtki po innych dzieciach - granatową i jasnoniebieską i przebimba w tym wiosnę. A na lato ma dwie katany jeansowe i jedną sztruksową. No chyba że coś mnie po oczach uderzy.
Agulka - pewnie jestes zabiegana i pojscie na poczte to klopot, zwlaszcza ze Adaś zachorował, ale jakbys sie wybierala to ja tak jak Kasia tez bym sie pisala na tą czapeczkę, ale jednak w ocieniach niebieskiego.
Kasiu - udane zakupki :-) Bajerancka czapeczka.

Kurcze na prawdę dziewczyny Kasia i Carioca napaliłyście sie na te czapki, nie wiem kiedy pojadę do Szczecinka ( bo w mojej dziurze nie ma ich) , na pewno w przyszłym tyg po zakupy i buty, jakbyscie jeszcze do tego czasu były zainteresowane to nie ma sprawy kupię i wyślę.

Carioca jakbym miała taki zapas kurtek i katanek to tez bym odpuściła zakup nowej, kupisz na jesień

Kasia udane zakupki, ale czekolada obok musiał byc:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
Agulka - tą czapeczkę to oczywiście że przy okazji :tak: Ja się jeszcze porozglądam w tym czasie czy u siebie nic nie kupie, bo musimy sie i tak na zakupy wybrac.

Kurcze na prawdę dziewczyny Kasia i Carioca napaliłyście sie na te czapki, nie wiem kiedy pojadę do Szczecinka ( bo w mojej dziurze nie ma ich) , na pewno w przyszłym tyg po zakupy i buty, jakbyscie jeszcze do tego czasu były zainteresowane to nie ma sprawy kupię i wyślę.

Carioca jakbym miała taki zapas kurtek i katanek to tez bym odpuściła zakup nowej, kupisz na jesień

Kasia udane zakupki, ale czekolada obok musiał byc:-p:-p:-p

Agulka - tą czapeczkę to oczywiście że przy okazji :tak: Ja się jeszcze porozglądam w tym czasie czy u siebie nic nie kupie, bo musimy sie i tak na zakupy wybrac.

:tak::tak::tak: Agulka jak nie będziesz specjalnie po nie jechała to tak :tak: ja napewno ją chce bo u mnie w mieście nigdzie nie kupie takiej ładnej i za taką cenę nawet doliczając przesyłke :tak: najtansza to za ok 30 zł a takiej to nie chce :no:

A czekolada to tak musi być i kusić :laugh2:

reklama
Carioca niestety nie było niebieskiej :-(czapeczki i kupiłam tylko Kasi tą z brązem, beżem i rudym......

Kasiu
to buciki i czapeczki nasze chłopaki mają takie same:tak::-D:-D

Do góry