Atruviell mam identyczne bodziaki z h&m

:-) Jakoś na początku ciąży kupiłam na wyprzedaży za połowę ceny.
A dzisiaj będąc w hurtowni z artykułami dla dzieci widziałam takie jak kupiła Nuśka, są naprawdę fajowe, ale już wyprawkę raczej mam skompletowaną więc dałam sobie na luz. Ale powiem szczerze, że ceny i tak wyższe niż na allegro. Sprawdziłam laktator i sterylizator jaki mam zamiar kupić i tu były przynajmniej o kilkadziesiąt złoty droższe (licząc oba na raz), to samo z wanienką jaką mam zamiar kupić no i obejrzałam na żywo pościele i łóżeczka, bo też mam zamiar zamówić na allegro. Po pierwsze przyniosą mi to do domu, a ze sklepu to wiadomo trzeba się tarabanić z tym wszystkim no i najważniejsze, że taniej:-) Co do pościeli to jakoś nie szczególnie zauważyłam różnicę między Drewexem i tymi tańszymi. No może minimalnie te tańsze są cieńsze, ale za to drewex wydawała się bardziej sztywna i nieprzyjemna w dotyku...no ale to kwestia gustu. Tak czy inaczej po tym całym macanku doszłam do wniosku, że daruję sobie poszewki i wsady pościelowe, przynajmniej na razie. Wystarczy mi rożek i tu raczej skłaniam się do drewexu, ale tylko dlatego, że jest większy no i akurat był śliczny kolor beżowo-błękitny, a takiego wzoru na allegro niestety nie ma:-( No i po wyjęcie kokosowej wkłądki jest naprawdę leciutki. Poza tym już mam dwa leciuteńkie kocyki i w razie czego je powlekę, a poszewki kupię w ikea, tam kosztuje komplet ok 25-30 zł, co prawda bez ochraniacza, ale jeden już mam tylko uszyję sobie ze dwa kolorki na zmianę i będzie w sam raz
I zamiast kupić wanienkę i laktator ze sterylizatorem wyszłam z wkładką frotte z reduktorem do fotelika samochodowego i kilkoma super naklejkami na ścianę z Kubusia Puchatka. Bo raczej nie będziemy nic zmieniać w pokoju maluszka, tylko odświeżymy lekko kolor (mamy jaśniutki beż) i nakleję te cudne, bajkowe postacie. Można je kupić na allegro, ale akurat w tej hurtowni były o 1zł tańsze, nie licząc ze musiałabym dodać za przesyłkę 5 zł. A ta wkładka idealnie pasuje do naszej spacerówki i o to właśnie najbardziej mi chodziło, żeby malec nie pocił się latem na tym śliskim materiale. Reasumując, po obejrzeniu i porównaniu polecam z ręką na sercu zakupy na aukjcach