Maraniko mam pytanie jaki fotelik kupiliście bo wózek będziemy miały tej samej firmy :-) i tak się z męzem zastanawiamy jaki fotelik kupić "maxi cosi" czy ten "play"? Niby maxi cosi bezpieczniejszy ale za to play rozkłada się na płasko i nie wiem jaki wybrać?
Atruviell też mam takie boby z h&m a zauważyłaś że u nich rozmier 56 jest większy niż gdzie indziej 62 bo ja ostatnio sprawdzałam.
Atruviell też mam takie boby z h&m a zauważyłaś że u nich rozmier 56 jest większy niż gdzie indziej 62 bo ja ostatnio sprawdzałam.
Bo postanowiłam tych na 56 nie kupować w ogóle, mam kilka sztuk takich zupełnie malutkich i to musi mi wystarczyć
To pewnie te z h&m będą dużo za duże:-(
I jak twierdził w tym maxi cosi dziecko nie powinno przebywać dłużej niż max. do godziny, a w tym play spokojnie kilka ładnych godzin. Więc jeśli zamierzacie korzystać z fotelika jako nosidełka i mini gondolki i np jadąc na zakupy wpinać go na stelaż zamiast gondoli to wybrałabym play, mimo że taki ciężki. Ale jeśli fotelik miałby służyć jedynie do przewożenia, krótszych wyjazdów i mało czasochłonnych zakupów to maxi. Bo cena jest chyba porównywalna. Tak czy inaczej my też na razie mamy zgrzyt, który wybrać

Czy można je używać od pierwszych dni? Czy lepiej tej wkładki gąbkowej. Tyklo wiem, ze taka wkładka staje się po kilku razach siedliskiem wszelkich drobnoustrojów, bakterii itp, ale chociaż na poczatke byłoby mi raźniej Stacha kąpać.