reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
kupiłam na allegro butelki dla naszej dzidzi, 1 mała 125 avent i i 1 butelke treningową też avent, to taka co jest butelka, ma dodatkowo uchwyt i ustnik i jest przeznaczona od 3 miesiąca zycia

W końcu wybrałam się na pierwsze maluszkowe zakupy. Do tej pory wszystko "wybierałam" na allegro. Znałam ceny, fasony i ogólnie byłam we wszystkim zorientowana... tak mi sie tylko wydwało ;-)
Wybraliśmy sie z mężem na zakupy do hurtowni. Był tam taki wybór, że ja sama dostałam kręćka i nie wiedziałam co mam kupić, co mi jest potrzebne a co nie :-)
Rezultat: 3 koszulki, 5 kaftaników, 5 śpioszków, 2 pajace, 1 wyprawka (koszulka, kaftanik, spioszki, czapeczka, sliniaczek), 2 pary skarpetek (normalnie giganty :-D), 1 para niedrapek i 4 jednakowe czapeczki (nie wiem jak to się stało :blink: ).
Oprócz tego : najśliczniejszy rożek świata, prześcieradełko, pokrowce na pościel, kocyk i 10 pieluch tetrowych.
To mój pierwszy bobas i pierwsze zakupy, więc tym bardziej oszalałam na punkcie tych ślicznych ciuszków:-D:-D:happy2::happy2:. (Nie wspomne o moim mężulku, który po 10 minutach wybierania tych cacek zapomniał jak sie nazywa:-D:szok::-D).

Po powrocie do domu doszłam do wniosku, że nie kupiłam nic ciepłego bobaskowi, więc może za tydzień wybiorę się na kolejne zakupy :happy::happy:

Och jak ja bym chciała móc skompletować od "0" wyprawkę :-) (pominąwszy koszty tylko) :-D
Iza pochwal się ciuszkami!
Ja mimo że nie muszę, nie powinnam i właściwie wszystko mam to świruję i kupuję jak mi coś w oczy wpadnie (mam świra na punkcie czapeczek ;-) i butów... i w ogóle wszystkiego!!!) Muszę zacząć z kimś chodzić na zakupy, żeby mnie za ręke i portfel łapał :-)

Ja zaczęłam chodzic na zakupy z mamą bo ona była przeciwna kupowaniu już teraz bobaskowi ciuszków, ale skończyło się na gadaniu bo wróciłyśmy do domu z bobaskowym body :))))

A te niebieskie portasy dostaliśmy od teściowej, Są bormalnie zarąbiste. Wielkość to może 56-62 ale z 4 kieszeniami. Śmiałam się że na komórkę i klucze do domu :D

Fajne ciuszki:-) Moj maz jedzie dzis na pierwsze maluszkowe zakupy (na razie kupi to co do szpitala potrzebne), ciekawe jak sobie poradzi beze mnie:szok:

Super ciuszki!!!
Musze i ja pościągać nasze ciuszki od znajomych i popatrzeć sobie i poukładać wszystko a potem wmówić otoczeniu że potrzebuję jeszcze wieeeelu rzeczy;-) i ruszyć na zakupy!!! :-D
No ale to po remoncie, jak już będę miała gdzie je wkładać ;-)

Majandra mój sobie świetnie radzi z takimi zakupami i mniej żałuje kasy! :-)

Buuu, miałam się wybrać na zakupy maluszkowe ale muszę leżeć plackiem. Cóż, zakupy odkładam do sierpnia, dobrze że wiele rzeczy zostało mi po Kubie. Pozostaje mi podpatrzeć, co wy - kochane wrześnióweczki - kupujecie swoim maluszkom.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry