reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Kina - ja na tej rzeczy przyoszczędziłam i kupiłam wanienkę za 24 ziko. Jedyne nad czym się zastanawiałam to kolor :-)
I tak mam zamiar kąpać dzidziołka w brodziku prysznicowym jak szybko się da, a wanienkę wyekspediować do piwnicy, bo na moim metrażu to zawadza.

Cześć!

Aneczka przepraszam że się wypowiem na temat tej wanieniki. Ja sama pewnie będe miała stresa związanego z kąpietlą:tak:, dlatego zakupiłam taką wnienkę. Jest ładnie wykonczona możesz ją wstawić pod prysznic lub do wanny ponieważ w środku ma korek na dnie do wypuszczania wody, po bokach są dwie zabawki do zabawy dla maluszka. Hamaczek jest z poduszeczką pod głowę i można regulowac wysokość i można go prać i ściagać. Prawda jest taka ze wanienka nie jest taka duża moze starczyc max do 7-8 miesiąca ale to i tak dużo. Ale to jest tylko moje zdanie.
Pozdrawiam Was serdecznie
Życze lekkich i bezbolesnych porodów i dużo zdrówka dla Was!!!

natalka_25 Dzieki za informacje i nie przepraszaj bo kazde zdanie sie liczy:tak: Z tych obrazkow na allegro tez tak podejzewalam...szkoda no ale przynajmniej przez te pierwsze miesiace sie na cos przyda.A powiedz mi jezeli mozesz kupowalas ja w sklepie czy zamawialas?Bo jednak na allergo nie moge jej sobie tak dokladnie obadac.Cenowo jest jakas roznica miedzy zakupem w sklepie a przez net?

No wlasnie z tym jest problem bo nie wiadomo jak dziecko szybko bedzie roslo i kiedy bedzie mozna odstawic ta wanienke. Powiem wam, ze te najprostsze wanienki chyba sa jednak najlepsze bo sa w miare duze, a reszta mimo, ze jest pomocna na poczatku, bo ma rozne wspomagacze, to jednak rozmiarowo zostaje w tyle. Wiekszosc z nich jest mala i dziecko bardzo szybko moze z nich wyrosnac. ***<3An_eczka<3*** ta wanienka jest swietna, mialam z nia stycznosc, tylko powiem Ci, ze dziecko w wieku 9 miesiecy juz ledwo sie w niej miescilo, ale byc moze juz w tym wieku mozna kapac dzidzie w normalnnej wannie, czy tez w brodziku. Zobaczymy jak to bedzie, tymczasem pozdrawiam!

Dziękuje.
Ja widziała ją u nas w sklepie ale była o wiele droższa także przez allegro bardzieje sie opłaca ale może u Ciebie w mieście tyle niekosztuje bo jak pamietam to było ok 200zł. Najlepiej przejść sie po sklepach i obejżeć wtedy podjąć zakupy. Ja z allegro kupiłam leżaczek fisher prince i kojec dlatego bardziej opłacło mi się zamówić przez internet.
Kinia a Ty jesteś z Torunia jeśli tak to do jakiego chodzisz lekarza?
pozdrawiam

reklama
natalka_25 jestem z Torunia (Ty tez?), ale mieszkam obecnie w Oxfordzie, wiec z torunskimi lekarzami w trakcie ciazy nie mialam stycznosci, wiem (jezeli Cie to interesuje), ze dr Kipigroch jest swietnym ginekologiem i poloznikiem, ma prywatny zaklad a ponadto pracuje w szpitalu. Pozdrowienia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry