Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też taki zamówiłam tylko z Drewex-u bo taką zamówiłam pościel ale rożek wygląda identycznie i też ma wkład kokosowy zresztą ten wkład zawsze można wyjąć jak będzie mnie denerwował.Ja kupiłam prawie identyczny jak ten z drugiego linka:-) z poduszką (też przypinaną na rzep)

, dlatego zakupiłam taką wnienkę. Jest ładnie wykonczona możesz ją wstawić pod prysznic lub do wanny ponieważ w środku ma korek na dnie do wypuszczania wody, po bokach są dwie zabawki do zabawy dla maluszka. Hamaczek jest z poduszeczką pod głowę i można regulowac wysokość i można go prać i ściagać. Prawda jest taka ze wanienka nie jest taka duża moze starczyc max do 7-8 miesiąca ale to i tak dużo. Ale to jest tylko moje zdanie.
Z tych obrazkow na allegro tez tak podejzewalam...szkoda no ale przynajmniej przez te pierwsze miesiace sie na cos przyda.A powiedz mi jezeli mozesz kupowalas ja w sklepie czy zamawialas?Bo jednak na allergo nie moge jej sobie tak dokladnie obadac.Cenowo jest jakas roznica miedzy zakupem w sklepie a przez net?