Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja dzis bylam na zakupkach i kupilam mojej malej ksiezniczce slizne rozowe nike i kozaczki tzw EMU nie umialam sie powstrzymac tak mi sie spodobaly
to zdjecie sciagnelam z netu buciki kupilam takie same
pod tym adresem jest sklep internetowy producenta pieluch Bella Happy, polecam, sa taniej niż w sklepie. Zrobiłam sobie zapas Midi - 3 opkakowania po 90 szt, cena 40 zł, wysyłka gratis (przy zamówieniu pow. 120 zł). Wychodzi taniej o 1/4 od pampersów.
Ja osobiscie lubie te pieluszki, ładnie wchlaniaja i nie obcieraja nozek :-)
Harsh pochwal się chustą. Ja chcę też kupić ale jeszcze nie widziałam w sklepach takiej prawdziwej chusty i nie jestem pewna czy potrafiłabym ją wiązać. Chusta by mi się przydała bo już niedługo przeprowadzamy sie "na swoje" i nie będzie babci do lulania czy zrobienia obiadu.
Cześć! Harsh pochwal się chusta! ja widziałam ostatnio takie chusto-torby... Bebelulu czy jakoś tak.
Były Dwa modele lulu i hamalulu. Kupiłąbym bo czasem ręki mi brakuje a z drugiej strony chcę kupić nosidełko babybjorn Active ale to jak mały będzie miał ze 3 miechy, żeby kręgosłup silniejszy był.
Poradźcie...
ja kupilam nosidelko tej samej firmy i taki sam kolor jak wozek do chusty jakos nie jestem przekonana jak znajde zdjecie w necie to rzuce bo niestety apara dalam szwagierce
ok, przesylka doszla
Powiem Wam szczerze, ze Olaf wyglada w tym smiesznie, chociaz jest mu wygodnie.
Nie wiem czy bede go jednak nosic, bo wydaje mi sie, ze jest za duzy do pozycji lezacej juz, a pionowe jednak go nie bede sadzac....
W kazdym razie, jestem srednio zadowolona, ale chyba tu bardziej chodzi o moje obawy niz komfort Olafa Bo z tym jest ok.