tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
jeszcze n ie przyszły ale czekam z niecierpliwoscią
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chodziło Ci o to INTERAKTYWNY SKOCZEK JUMPEROO @ Fisher Price @ BCM (274285196) - Aukcje internetowe Allegroja wymyśliła dla małego hustawke na ktorej moglby skakac, odbijac sie nozkami jak bedzie starszy. kiedys takie widzialam a teraz niemoge znalezc. moze wiecie gdzie tego szukac?

Super maja te rzeczy ale ceny tez...W kocnu fisher price;-) Co do smoczkow to ja karmiac piersia balam sie ze mala uzywajac smoczka bedzie miala problemy z ssaniem chociaz znajac ja to wysslalaby nawet butelke po minerlanej
Zakupilam na allegro smoczki NUK ktore imituja ruchy sutka..troche sie wkurzala i wolala tego swojego wymietolenca gumowego ale w koncu sie przyzyczaila a ja nie martwie sie ze beda problemy z ssaniem piersi.Wiadomo bez smoczka sie nie obejdzie a moj cyc za smoczka robic nie bedzie!!
Kupilam 2 rodzaje Wisienka jej troche nie podchodzi NUBY 0M+ SMOCZEK IMITUJĄCY RUCH SUTKA +GRATIS!!! (275483294) - Aukcje internetowe Allegro
Na allegro promocja