Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ufff to dobrze ze z nim nie jestesTak na szybko jutro więcej napiszęNie jestem z eksem ( stan na facebooku to żart kuzynki a że rzadko się loguje to tak zostało. ) Nie mogłabym się poniżyć i zaufać temu idiocie, fakt pisze do mnie on często ale śmieje się z niego i to tyle. Liliana po jutrze ma roczek więc przygotowania. I badania mam usg jamy brzusznej itd. Bo zamiast tyć chudnę a byłam u dietetyczki. No i w maju matura ustna z polskiego ( mam nowy temat w zeszlym roku nie podeszlam jednak ) i zapisałam się do zkoły policealnej na technika budownictwa. Pozdrówka i buziaki dla Was dziewczynki ;*;*
kochana tak przykro :-( nic sie nie martw zawsze musi wyjzec slonko najgorsze tylko to ze takie cierpienie zostaje tak wspolczuje strata malenstwa to najgorsze ale moze tak musialo byc choc wiel ze wiele jest pytan dlaczego?tiptiriptip cudowne zdjęcia pięknych Pań
Witam Kobietki, ja chciałam się dziś z Wami pożengać, podziękować za wsparcie jakiego mi udzieliłyście w trudnych dla mnie chwilach, niestety muszę to zrobić - ciągłe zaglądanie tutaj bardzo źle na mnie wpływa...przy każdej wizycie siedze i ryczę i wspominam, że jeszcze miesiąc temu sama miałam Maleńswo pod serduszkiem, a dziś panuje tam pustka.
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze...zdrowych dzieciaczków, dużo radości przy wychowywaniu i spotkania dobrych mężów i tatusiów (wierzę, że jeszcze tacy dla Nas się znajdą). :* pozdrawiam apnoe
Zobacz załącznik 337351Zobacz załącznik 337350A ja chcialabym sie pochwalic foteczkami z moja myszorkaZobacz załącznik 337349