Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dasz radę.To było najlepsze,co mogłaś zrobi dla siebie i Synka.A co do drugiej miłości....teraz o tym nie myśl.Musisz najpierw siebie "pozbierac",poukładać,poczuć się znów sobą.A wtedy wróci i pewność siebie i zdolność zaufania,zawierzenia jeszcze raz innemu człowiekowi.
Wiem co mówię;-).Trzymaj się :****
poprostu się zastanawiam czy dla własnego dobrego samopoczucia nie zadzwonić, że nie uprzedziłam go w sumię nie muszę mu mówić że chcę iść do komornika mogę się poprostu spytać czy zamierza płacić, a jakie wnioski on z tego wyciągnie mnie nie obchodzi, wiecie czuję do niego teraz taką niechęć że nie chce mi się nawet usłyszeć jego głosu
powinni wszystkim płacić te alimenty z funduszu a potem ścigać z ojcajest ciężko, ale czasami trzeba się naczekać, żeby się czegokolwiek doczekać. mam niedaleko taki przypadek, że psycholog wywnioskował, że dziecko woli zostać z ojcem po rozwodzie, więc zostało, a matce zasądzili alimenty. nie płaciła, nie wiem jak z ziemią, domem etc., ale konto miała wspólne z matką. ojciec poszedł do komornika, no ale właśnie komornik nic nie zdziałał, więc ojciec odpuścił, bo alimenty to były groszowe sprawy, dawał radę spokojnie sam. kilka albo kilkanaście lat później, jak chłopiec był starszy, chciał mieszkać z mamą, była znów sprawa w sądzie i spoko, mógł pójść do mamy, więc teraz ojcu zasądzili alimenty. ojciec normalnie, regularnie płacił i wiecie co? pewnego dnia zadzwonił do niego komornik, że na koncie u matki zaczęły pojawiać się regularne wpływy (alimenty od ojca) i komornik ściągnął z niej wszystko, tyle ile była dłużna ojcu wcześniej. on się w ogóle nie spodziewał, że po kilku (lub kilkunastu, nie pamiętam jak dokładnie tam było) komornik się w ogóle do niego odezwie, bo myślał, że to już przedawnione.ojj bedzie ciezko, wiem to z wlasnego doswiadczenia, bo moj ex tez nic nie ma na siebie i nic miec nie bedzie,
dom i ziemia na tesciowa,przed jej smierci na jakies wnuki pewnie przepisze, wszystkie auta tez, co jeszcze moze miec na przepisane wole nie wiedziec,aby sie nie denerwowac
pewnie tez nie pracuje??
jak komornik nic nie sciagnie po dwoch miesiachc skladasz o zasw o niesciagalnosci i skladasz w urzedzie miasta o fundusz,pod warunkiem,ze nie masz wiecej niz 825 na reke
u komornika przynajmniej jak placic nie bedzie to beda ci odsetki isc,ale to malo pocieszjaca,
a moze bedzie sam wplacal? rzadko,ale czasem sie zdarza, wiem po sobie