Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak tak czytam o kobietach co sie od was usuwaja bo jestescie same a one maja mezow to SMIECH NA SALI ,po co komu takie kolezanki ??????
u mnie nie ma takiego problemu zadnego, tam gdzie pilnuje malego -spokoj czy odbiera czy kawe razem pijemy wszyscy,rozmawiamy o wszystkim
z przyjaci, za pa brat, mozemy na siebie liczyc o kazdej porze a jej maz sie smieje ze ma dwie zony i 4 dzieci z moimi ,spedzamy czas razem,wzajemnie sobie pomagamy ,jestesmy tam traktowani jak rodzina
i u wielu innych osob nie mam takich akcji
a prawda jest taka ze wielu rodzinom sie wali i pali,przez kase,stres,jakies zdrady ,i nie warto czegos wprzod zakladac ze cos moze sie stac, to wtedy zadna przyjazn
jak sie ma zasady to o co tu sie bac ?????
.Komornik doradzil ze moge zawiesic bo oni za swoja sciagalnosc od niego pobierali 140 zl dodatkowo wiec mu bylo nie do smiechu.No i pozalowalam dupka.Jeszcze mama mi doradzila ze moze za te kase jak zawiesze to on cos dziecku kupi w prezencie.nie doczekalam sie prezentu.No ale placil,czasem z 1dniowym poslizgiem ale placil.Ale i tak dygam czy tak zostanie.Szkoda ze tylko na rok moglam sprawe zawiesic i teraz musze zadecydowac co i jak.do poniedzialku mam podjac decyzje.A za ten miesiac alimentow jeszcze nie dostalam,choc juz powinnam.

i jeszcze mialam nadwyzke 70 zl , a listonosz mowi niech pani tego nie otwiera, bo ludzie kurwuj nieziemsko , matko zdzierstwo w bialy dzien !!!!!!! nie dlugo to na oplaty tylko bede miala szlak no