rosi tylko ty potrafisz cos napisac ze szlak czlowieka by strzelil naprawde
O CO CI CHODZI TERAZ Z TA SZCZEPIONKA ,ZE KUBUSIOWI MOZE ULZYC CZY TO ZE DOSTAL JA W PREZENCIE BO KU,,,, JAK CZYTAM TWOJE FARMAZONY TO RECE OPADAJA NAPRAWDE....
ja na kubusia leki,dojazdy,masci i tp wydalam sporo.licze w zerach a ty napiszesz ze ktos dziecku zaluje,
zadluzalam sie gdzie moglam ,zeby tylko wszystko bylo, WIEC ZANIM COS NAPISZESZ TO SIE ZASTANOW .szczepionka miala kosztowac 259 zl( masz taka suma ze wydajesz bez zastanowienia, bo ja mam nie raz mniej na caly miesiac!!!!!!!)
mala wychowalam na zwyklych szczepionkach i jest ok,z kubusiem wyszlam z takiego samego zalozenia ,ale kto przypuszczal ze tak bedzie z jego zdrowiem ,wymyslali co mogli bo nie wiedzieli co mu jest.ALE TOBIE SIE DZIECKO NIE DUSILO SREDNIO RAZ W TYGODNIU ALBO WYGLADALO JAK POPARZONE WIEC TRZYMAJ TEN SWOJ JEZYK ZA ZEBAMI ZANIM KOGOS OCENISZ ZE ZALUJE !!!!!!
i nikomu nie zycze chorujacego dziecka a wiadomo ze sa jeszcze dzieci bardziej chore ktore czekaja tylko na koniec i co moze wtedy napiszesz ze tym dzieciom tez nie nalezy dawac datkow albo rodzice nie maja przyjmowac pomocy, bo sami nie maja albo zaluja na leki czy pomoc
gdzie ty sie uchowalas to ja piernicze naprawde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mamuski milego wekendu

))))))
i tak mam cicha nadzieje ze z kubusiowym zdrowiem bedzie lepiej,ze wszystko sie unormuje bo od wrzesnia musze do pracy wrocic ,bede miec pensje i stane na nogi i wszystko bedzie dobrze tak jak powinno byc i kazdej z was zycze takiego momentu ,gdzie wstanie rano z usmiechem na buzi i nie bedzie sie musiala martwic o dzis