Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy wszystko w porzadku??? caly czas mysle o tobie. NIc nie piszesz.Mam nadzieje,ze nie dzieje sie nic zlego. Pozdrawiam i czekamy na wiadomosciurodziłam potem napiszę co i jak
Oj kochana ciesze sie ze wszystko ok. Juz sie martwilam, bo dlugo nic sie nie odzywalas. Mowisz, ze porod minal w miare szybko?? To super, ze nie meczylas sie godzinami i super ze synek urodzil sie caly i zdrowy. Przynajmniej dzieci tak Ci dzien zajmuja, ze nie masz czasu myslec o niektorych osobach. Mam nadzieje, ze maly wynagradza ci te wszystkie zaplakane chwile. Osobiscie ja wlasnie na to licze, bo ostatnio ciagle tylko placze.hejjestem już w domu wczoraj po 17 wróciłam z małym taksówką ale już piszę wszystko po kolei Tylko strasznie na nic nie mam czasu i teraz dopiero usiadłam i jem pierwszy posiłek
Ale już posprzatalam byłam po zakupy zrobiłam pranie i póki co śniadanie na obiad nie mam siły ogarniam lekcje z starszym póki mały śpi
W piątek na 18 pijechslalam na wizytę do ginekologa od południa bolał mnie brzuch i miałam skurcze ale lekkie i nie regularne Wieczorem po badaniu doktor stwierdził że jeszcze w ten weekend urodze rozwarcie na 2cm ale żebym jeszcze poczekala i nie jechała do szpitala to jadę do domu ale skurcze co 4min zwróciłam i pojechałam pod szpital na izbie przyjęć 3cm rozwarcie zostawili mnie
dostałam salę leżę ale po jakiejś godzinie akcja ustala skurcze zrobiły się co 10-15 min brzuch miękki wszystko się cofa Zaczęłam wymiotować w takim stanie przelezalam do soboty do 15 wtedy podpieli mi oxy i nagle ruszyło 7cm rozwarcie odeszly wody później kilka mocnych skurczy a ja czuję bóle parte dzwonię po położna lekarza i zaczyna się bóle miałam mocne długie źle parlam nie mogłam wypchnsc małego ale o 18 :30 był już ze mną Trafiłam na super zespół położna doktora itp
poród nie był bardzo ciezki lżejszy i szybszy niż za pierwszym razem nie nacinsli mnie trochę peklam ale normalnie mogę chodzić siedzieć lekko ciągnie Mały urodził się zdrowy 3,5kg dużo śpi i jeTatuś nie zareagował na poród ani na narodziny małego wczoraj wystawiał tylko jakieś foty z nową laska a w nocy napisał że będzie robić testy i że tego dnia chce oglądać dziecko ...miałam mu odp ze póki co to nawet nie zna imienia syna więc może sobie budynek sądu oglądać i sędziego ewewntuslnoe
Ale póki co olslam to ....nie ma sensu pisać Mam teraz tyle na głowie maluch starszy syn mieszkanie muszę zrzucić zbędne kg zadbać o swoją rodzinkę
nie mam czasu na kogoś kto miał w dupie poród syna