reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Gjoasia, Anowi To jest aż tak źle w tej kwestii? :/ Dobrze, że pomyślałam o tym dzisiaj.
A wiecie może jak jest z podłączeniem pod oksytocynę? Długo to trwa? Muszę wtedy leżeć cały czas?

jak rodzilam Piotrka to byla sobota godz 15 - poloozne wkurwione bo myslaly, ze bedzie fajny, luzny dzien. zadnej nie chcialo sie dupy ruszyc. jak moj maz zadzwonil do mojej ustawionej poloznej, ze jestesmy juz w szpitalu to przyjechala, okazalo sie, ze jest tam oddzialowa (nie wiedzialam o tym). dziewczyny jak te polozne zaczely latac, nawet herbatke mi zrobily a moj maz kawe dostal. normalnie szok:wściekła/y:

Gjoasia, Anowi To jest aż tak źle w tej kwestii? :/ Dobrze, że pomyślałam o tym dzisiaj.
A wiecie może jak jest z podłączeniem pod oksytocynę? Długo to trwa? Muszę wtedy leżeć cały czas?
dostalam juz podczas porodu i jak bylo po wszytskim to zobaczylam, ze mam tylko wenflon w reku a kroplowka sie majta (wyrwalam podczas boli, ale spoko), wiec nie wiem ile to moze schodzic jak podaja przed

Też słyszałam, że jutro ma być pogoda w miarę znośna :) Za chwilę niedziela. Dopiero co była niedziela na którą miałam wyznaczony termin porodu, a już zaraz będzie następna.
Dowiedziałam się dziś, że urodziłam się 5 dni przed terminem, mój brat 2 tygodnie przed terminem. Tylko Kubulkowi się tak nie spieszy ;)

reklama
napislam i mi posta zezarlo :wściekła/y:
bezsenna pewnie znow metnie napisalam jak zwykle :tak:. Filipek nosi moje nazwiko. od poczatku nie bylo innej opcji. i ex nie mial tu nic do gadania. a ja pislam o nazwiku ex w papierach w tym sensie, ze Filipek ma wpisanego ex jako ojca. tylko tyle.
a Twoj Kubulek to jest indywidualista po prostu i nie obchodzi go rodzinna tradycja wychodzenia z brzuszka przed czasem. o :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry