Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. no nic to. naglowisz sie troche by rozkminic zawile sciezki moich chorych mysli 

. heh... normalnie sie emocjonuje Twoim porodem. takie wprowadzasz napiecie - cisza, cisza, cisza i pewnie nagle bedzie wielkie BUM. czekamy Tu na Was w pojedynczych postaciach 
. I nie wiem co dalej robić :-).
, pierw było gadane że przed urodzeniem Kubusia na pewno się pojawi,potem że jak wrócimy ze szpitala. Dzisiaj Kubuś ma 4 tygodnie a on nadal obiecuje
. Najgorsze jest to że ojciec od czwartku ma wolne,do końca sierpnia i eks nie będzie mógł przychodzić do młodego puki nie porozmawia z ojcem . Widocznie mu na tym nie zależy !!! Zła jestem ... 

Wpadłam w furię, zaczęłam przeklinać, a mimo iż robię to dość często, to jednak przy starszych osobach nie pozwalam sobie na to. Dziś jednak nie wyrobiłam. Co on sobie w ogóle myśli. Ja nie wydzwaniam do jego rodziców. To przez niego przeżywam te wszystkie upokorzenia, a on jakby nigdy nic dzwoni, bo termin porodu już minął. Jestem na skraju wytrzymałości. Do tego moja cierpliwość się kończy, wydaje mi się, że Kubulek nigdy się nie urodzi. Najgorsze jest jednak to poczucia niższości względem kobiet, które mają mężów. Nie chcę ciągle się czuć gorsza tylko dlatego, że nie mam obrączki na palcu…

Przecież jestem taką samą kobietą jak inne, a co jakiś czas mam wrażenie, że jednak jestem gorsza...I to z takiego powodu...
Niech sobie sam idzie rodzić. Jak tylko słyszałam jego głos przez telefon to myślałam, że zaraz wezmę telefon od mamy i mu nawtykam...Nie wyobrażam sobie go w moim domu...Moja nienawiść rośnie z każdym dniem. A myślałam, że już bardziej się nie da.