Czesc dziewczyny u mnie leje od wczoraj ale ja kocham niedziele wiec mam na nia wywalone,:-) .nie dlugi jedziemy do kolezanki maz wyjechal to w spokoju kawe wypijemy a potem do rodzicow ex na obiad,mam nadzieje ze bez podtekstow...
bezsenna trzymam kciuki ze to dzis

co do opini ojca,moja corcia nigdy nie uslyszala ode mnie zlego slowa na niego i z tego jestem dumna,trudno nam nie wyszlo.ale rownie dobrze on mogl na mnie nagadac a tego tez nie robil,mala o nas obojga dobre zdanie i niech tak zostanie,trzeba miec resztki szacunku do ciebie i nie obwiniac nikogo i nie klamac przede wszystkim,znam wiele przypadkow gdzie po latach prawda wyszla na jaw i to wlasnie matka potem cierpiala
krropelka ja zapytam sie ciebie wprost???? czy ten twoj kolega to taki fajny facet naprawde i czy myslisz ze moglabys z nim byc? spedzacie duzo czasem razem i nawet ex jest zazdrosny to chlop musi byc spoko.
a co do malibu pychotka

szkoda ze naprawde nie mieszkamy wszytskie blisko siebie pewnie przy rozmowei poszla by nie jedna butelka;-).ja tez pisalam kiedys pamietniki i jak po ltach czytalam to bylma przerazona co j atam pisalam.nie chce miec takich wspomnien np z teraz.mam kubusia na plytce jego zdjecia i to mu kiedys pokaze.
mloda nadal cisza

?
atati witaj na forum

mimo wszystko mozna tu milo spedzic czas
a po za tym wszyscy spia dzisiaj,a ja mam chumorek zarabisty