• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Seks i antykoncepcja

ja jak już kiedyś pisałam próbowałam krążków i do d... to tzn na pewno się jego nie czuje ale jak miałam miesiączkę i np. włożyłam tampon to potrafił mi przy wyciąganiu wypaść albo podczas sexu dwa razy mi się wysunął , także bez sensu i nie polecam my po wielu jakiś próbach stwierdziliśmy że po prostu będziemy uważać , sex mamy spontaniczny, częsty i fajny udało nam się opracować co i jak i oboje jesteśmy zadowoleni, nie ma w nas przerażenie , że o boże nie bo zaraz ciąża , wcześniej zabezpieczliśmy się w ten sam sposób i nam się udawało teraz na razie też , w sumie ja nie planuje być mamą w przeciągu dwóch lat ale nie zamierzam się truć żeby potem mieć problem z zajściem

reklama
k8, na cerazette potrafiłam mieć plamienia non stop przez miesiąc. myślę że Twoj organizm spowrotem sobie hormony musi uporządkować, nie panikowałabym zbytnio, tylko poszla do gin jak wróci.
a ja założylam sobie nouva ring - wkladkę taką na 3 tygodnie - i jestem bardzo zadowolona. i seksić mi się więcej chce ;)

u mnie sie jakoś trzyma :)
a co do tamponow, gin mi mowila zeby nie stosowac jak sie to ma zalozone. tylko w tym tygodniu jak sie robi przerwe mozna. mnie to nie zrazilo, bo @ mini mini przy antykoncepcji

k8 przez pierwsze 3 miesiące masz prawo plamić bo organizm się przyzwyczaja - też te brałam i były najlepsze bo po innych puchłam itp

reklama
no tak tylko ja jeszcze miałam okr a już musiałam założyć następny kr. a miałam wesele, wiec tampony poszły w ruch i za każdym razem kiedy chciałam go wymienić to mi się wysuwał :P no nic teraz i tak nic nie stosuje... dobrze że Tobie służą hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry