Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powodzenia Tobie życzę i oby Ola szybko zrezygnowała z nocnego podjadania;-)
...Klade ja na przymus o tej 14:00 (mimo ze wczesniej kladla sie spac juz ok.12:00...A ryk przy tym niesamowity...Od razu wskakuje na najwyzsze decybele...Ale mimo ze ryczy ,krzyczy i sie wije zostawiamy ja w pokoju,zamykamy drzwi i po jakis max 4 min cisza-dziecko spi...W nocy tez potrafi sie z krzykiem obudzic...I powiem Wam szczerze ze powoli matrwie sie o to jej krzyczenie...Bo towarzyszy nam dosc czesto...Taki may nerwus sie z niej zrobil...Zastanawiam sie czy to taka kolej rzeczy czy moze ja cos zle robie ze taka zdenerwowana i krzykliwa jest...

Ale tak poważnie to może nie kładź jej na siłę i zobaczysz jak to wszystko się ułoży bo może to kładzenie na siłę jej się xle kojarzy i to że zostaje sama w pokoju
Może spróbuj ją wyciszać poprzez czytanie bajek
Wiem że to też takie uciążliwe ale może szybko jej minie i nabierze innego nawyku
Moja córka około 2 lata miała jak zrezygnowała wogóle z dziennego drzemania także to sprawa indywidualna każdego maluszka więc zmuszanie do spania na pewno nic nie da- tak samo jest z dziećmi w przedszkolu jak są zmuszane do leżakowania to jest rozpacz
A wogóle to się chwalę ze maści skutkują i wkońcu skóra zaczyna normalnie wyglądać!!!!!!!!!!!!!:-)