Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Ja mierze caly czas i tak mam zamiar do konca 3 miesiaca... bo tempka to tez wskazowka czy nic sie niedobrego nie zaczyna dziac... Moze zmierz jutro rano znowu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
dziewczyny moja beta jest chyba za niskatylko 634...... niby sa takie rozpietosci ze miesci sie na 4 -5 tydz. ale od tygodnia malo przyrosla
jestem zalamana
gin powiedzial ze jesli nie plamie ani nic to zeby sie nie denerwoac a mi juz caly makijaz splynal
kazal przyjsc w poniedzialek.....
nie wiem o co chodzi......... czy to mozliwe zeby tak wolno mi roslo hcg ????
jestem zalamana
![]()
Z fasoleczką na pewno jest wszystko ok
Zdrowa dziołcha z Ciebie przecież!
Marzenko nie martw sie wiem ze to nie tak łatwo ale bedzie wzystko dobrze zobaczysz ,a mialas usg robionedzieki dziewczyny ale nie wiem jak do tego poniedzialku dotrwam :-zawstydzona/y:

Marzenko nie martw sie wiem ze to nie tak łatwo ale bedzie wzystko dobrze zobaczysz ,a mialas usg robione

mialam nie bylo jeszcze nic widac, a gdzies wlasnie wyczytalam ze pecherzyk ciazowy widac dopiero kiedy beta jest powyzej 1000..... dlatego nic nie bylo widac.....

nie bój się! ważne, że beta jest i jest jednoznaczna!! i jeśli przyrasta, to znaczy, że dobrze. nikt nie powiedział, że musisz mieć najwyższe normy, dobrze, że się mieścisz. a to, że na usg nie było widać, to też jeszcze nie znaczy, że coś jest źle, w moim 7. tygodniu pani doktor powiedziała, że widać niezbyt wyraźnie, ale że w porządku wszystko. ja też na początku betę robiłam, tak się bałam strasznie, ale jak zobaczyłam, że rośnie to postarałam się wyluzować trochę ;-) jesteśmy z Tobą, odpocznij, zrelaksuj się!;-)dziewczyny moja beta jest chyba za niskatylko 634...... niby sa takie rozpietosci ze miesci sie na 4 -5 tydz. ale od tygodnia malo przyrosla
jestem zalamana
gin powiedzial ze jesli nie plamie ani nic to zeby sie nie denerwoac a mi juz caly makijaz splynal
kazal przyjsc w poniedzialek.....
nie wiem o co chodzi......... czy to mozliwe zeby tak wolno mi roslo hcg ????
jestem zalamana
![]()