reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2010

Martuska to pytaj... bedziemy wyjasniac ewentualne niezrozumiale skroty. Ja w ciagu 4 lat staran to juz wrecz przesiaklam tymi formulkami :-D:tak:

reklama
Nie dziekuje zeby nie zapeszac... ale dalej trudno mi w to uwierzyc ze sie udalo... a przygotowywalam sie do badania droznosci jajowodow i mielismy wskazania do inseminacji a tu w mikolaja zrobilam test na ktorym wyszly dwie krechy :szok::tak:

a ja wreszcie do domu od lekarza wrocilam, na szczescie poszlo blyskawicznie ;-) dostalam wreszcie zdjecie, ktorego lekarka pozalowala w zeszlym tygodniu:-p maluch jest "dosc duzy" czyli ma 11 mm i dokladnie taki jaki powinien byc a wiekszy niz sie spodziewalismy. i serduszko tak mocno mocno mu bije... takze termin porodu mi sie przesunal na pare dni wczesniej

ssssuper :-)
wielkie graty !!!:-D:-D:-D

mam nadzieje, ze tak samo bedzie ze mną (z nami ;) w piatek :tak:

a, i graty tez dla Polianny oczywiście, wiedziałam ze bedzie git :]

Ostatnia edycja:
:) ach..dziękuję. Uspokoiłam się i już nie bawię się w liczenie bo mi tu absolutnie nic nie pasuje - ani mozliwy termin poczęcia,ani data okresu, ani wiek ciąży. Jestem wybrkiem natury ;-)

a ja wreszcie do domu od lekarza wrocilam, na szczescie poszlo blyskawicznie ;-) dostalam wreszcie zdjecie, ktorego lekarka pozalowala w zeszlym tygodniu:-p maluch jest "dosc duzy" czyli ma 11 mm i dokladnie taki jaki powinien byc a wiekszy niz sie spodziewalismy. i serduszko tak mocno mocno mu bije... takze termin porodu mi sie przesunal na pare dni wczesniej
Joanna super wiadomość :-) napewno się uspokoiłaś :tak: pięknie tak zobaczyć bijące serduszko :-) aż łzy w oczach ze szczęścia...buziaki :happy:

Polianno cieszę się że i u Ciebie wporządku :-)

Esch to najpiękniejszy prezent :tak::-)

Dobrej nocy dziewczynki :happy:

reklama
Widze ze ja ranny ptaszek jestem bo znowu pierwsza sie z Wami witam :-D
Dzis znowu mialam problemy ze spaniem i od 6 jestem juz na nogach:-)
Po pracy dzis mykam na basenik - juz sie nie moge doczekac :-)

Do góry