reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2010

Mi wyszla dziewczynka w tym kalendarzu chinskim:tak:i tez mam jakos przeczucie, ze to dziolcha bd:tak:choc chcialam chlopca, ale bd sie cieszyc bez wzgledu na wszystko:tak:zobczymy czy sie sprawdzi;-)

reklama
Mnie też wyszła dziewczynka:) A śnił mi się chłopiec, z kolei mojemu mężowi i jego mamie śniła się dziewuszka:) Ciekawość mnie już zżera, dlatego sama będę tam dobrze patrzyła 29 stycznia:)

mnie też wyszła dziewczynka..., ale czuję, że będzie na odwrót jakieś przeczucie:) a jak to jest ze Szpitalem sami możemy wybrać sobie czy zależy to od ginekologa?
Nie bardzo się w tym orientuje:/

Ja tam nie wierze w ten kalendarz chiński,bo co będzie to będzie-nie da się tego zaplanować.Ja ze swoich obserwacji zauważyłam już kilka krost na twarzy co świadczy o dziewczynce.Ja mam syna,córkę,syna więc jakby tak było to wychodzi córka.Znam dziewczynę która właśnie tak ma ale 3 starszych 19,17,13 lat jest a najmłodsza skończy w lutym 2 latka.
Dziś byłam na pierwszej wizycie.Przyszłam po 12 a do 13 przyjmuje i położna zdziwiła się czemu tak późno.Dostałam skierowanie na badania.

mnie też wyszła dziewczynka..., ale czuję, że będzie na odwrót jakieś przeczucie:) a jak to jest ze Szpitalem sami możemy wybrać sobie czy zależy to od ginekologa?
Nie bardzo się w tym orientuje:/
Możesz wybrać dowolny szpital:) Wybierz ten, do którego masz największe zaufanie, również polecam Ci stronkę:
Home
pozdrawiam

Dziękuję:) dziś mam troszkę mniejsze mdłości <na szczęście> właśnie zrobiłam zupkę jarzynową :p jakoś tak miałam smaka na nią;-)jak leżę jest mi dobrze jak wstaję jest już ciut gorzej:szok:oprócz tego, że moja miska leży koło mnie, śpi koło mnie itd. hihi mam nadzieję, że szybko to minie. Z tymi badaniami co mówicie to myślę, że przy kolejnej wizycie jak założy mi kartę to wypisze mi jakieś skierowanie na badanie??:confused:

http://www.allegro.pl/item843229937_przecena_nowe_coccodrillo_spodniczka_rozmiar_80.html

No ja słyszałam bardzo dobre opinie o tym szpitalu, ale nie wiem czy nie pobiegnę za swoim lekarzem do szpitala w Tychach, ponadto w Sosnowcu powstaje najnowoczesniejszy oddział położniczy w całym woj. Śląskim w Szpitalu nr 1, mają go oddać do użytku w lipcu:)
Co do nudności to bardzo Ci współczuję, bo niestety znam to z autopsji, ale ostatnio mam lepiej, nie mdli mnie cały dzień, da się wytrzymać, tylko unikam intensywnych zapachów zwłaszcza smażonych:)

Coś niecoś słyszałam troszkę...Kurczę może się skuszę na tę 1 hmm jest jeszcze troszkę czasu więc pomyślimy:-)Samo w Sobie jest to ciekawe z tym nowo otwartym oddziałem .....:)Macie jakieś porady na dobry sen???

reklama
kurcze ja chyba wybiore Ravciborską w Katowicach tak mi sie wydaje leżałam tak miedys fakt na ginekologii ale czysciutko tam bardzo mają

Do góry