reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2010

reklama
co do higieny to chodzi głownie o miejsca intymne-takze jak tylko macie mozliwosc,to po wyjsciu z toalety dobrze jest się podmyc- ja stosuje jogurt naturalny :)

Oj w szkole to tez nie za ciekawie bo dzieciaki potrafia dac w kosc i to niezle. A co dentysty to sie pytalam babeczki i powiedziala, ze nie ma przeciwskazan. Bez znieczulenia to nie ma szans:zawstydzona/y:

Oj w szkole to tez nie za ciekawie bo dzieciaki potrafia dac w kosc i to niezle. A co dentysty to sie pytalam babeczki i powiedziala, ze nie ma przeciwskazan. Bez znieczulenia to nie ma szans:zawstydzona/y:

Na szczęście to już szkoła średnia, więc są już trochę bardziej odpowiedzialni, ale czasami zdarza się, że ktoś podniesie ciśnienie:dry: Myślę, że jakby uczyła w gimnazjum to szybko poszłabym na L4;-)

oj ja lody uwielbiam szczegolnie orzechowe :-p i chyba sobie ich nie odmówie bo to jedyna rzecz którą toleruje no oprócz krakersów :-Di ogórków kiszonych :-D

ja mam orzechowe 3łyżki na pewno nie zaszkodzą...;-)mniammmm;-)
krakersiki i biszkopciki :)i ogóreczki:):tak: Jutro zaczynam 7 tydz:)

no zauwazylam,z e ogólnie po kiiszonkach mdłosci dpadają jak ręką odjął tylko ja juz na nie nie moge patrzec :-D
ogólnie sie mówi chyba, ze jak masz 6 tydz o 1 dzien to zaczełas 7 tydzien moja położna cos mi takiego mówiła jest to prawda?

reklama
Do góry