reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2010

:-D:-Dhahah noo dobrze, że możemy się pośmiać też:tak:Pajkaa masz te bananki??
qwas też myślę nad tym, ale sama nie wiem za co się zabrać:confused:

reklama
ja zmykam dziewczynki bo zaraz moj M bedzie w domciu i znowu bedzie sie ze mne nabijal ze siedze na BB zawsze to mowi a co tam na babyboom słychac i sie cichocze czasami mnie zastanawia ile on ma lat :-D ale w dumie kiedy ma byc owazny to jest i to chyba najwzniejsze

MARC bananki do mnie jadą całe 2 kg i mandarynki :)) mowie mojemu M, ze na niego czekam ale chyba bardziej na babanka :-D:-D

MILUSIA juz chcesz sie nas pozbyc tak szybko :p jeszcze tyle czasu przed nami i zawsze zostaje ta grupa do której nie chcecie sie wpoisywac :)

do usłyszenia jutro

:-Dhahahah właśnie wysłałam mojego ukochanego do sklepu będzie mi gotował zupę ogórkową ....obiecał że on nowego roku codziennie zrobi mi do pracy zupkę:-D

Ojoj zupę ogórkową też bym zjadła:)

Oczywiście nie chcę się was pozbyć, przyczepię się jak rzep i koniec:D
Pajeczko do usłyszenia, a może do napisania:D

Do jutra pajeczko:*
Oj dziewczynki smaki aż tu w domqu czuję:tak:, ale ja czekam na te moje placuszki ziemniaczane;-)ja już zdążyłam nawet się wykąpać hihi, a placki dalej się tarły hihihi, ale już słyszę, że zaczyna się pieczenie teraz tylko czy ja wytrzymam zapaszek:-p

I co? na dzisiaj koniec gadanka? to ja troszkę popiszę:)
Dziś w pracy powiedziałam, że spodziewam się dzidziusia.... Dyrektorka załamała ręce, pytała do kiedy będę pracować, ile trwa urlop macierzyński (OMG!:szok:) i czy mam później zamiar wrócic do pracy... A koleżanki oszalały na punkcie tej wiadomości, gratulowały, skakały, chichotały cały dzień, w ogóle jakaś rewolucja nastąpiła i byłam w centrum zainteresowania... Mam nadzieję, że będę się dobrze czuć by chociaż do kwietnia popracować:blink:

Kochana na pewno będzie dobrze:) A do kwietnia na pewno dasz radę:)

Marc w takim razie ja uciekam do domku i zagonię mojego M do roboty, chociaż ostatnio utarliśmy w sokowirówce ziemniaki i placki były do bani, nie ma to jak takie wióreczki:) <mniam>
Ja też na razie uciekam zajrzę do was pewnie późno w nocy.
Buziaki kochane:*:*:*:*

Ciekawe gdzie jest Ehtele? Coś długo nie pisze...

reklama
Do góry