reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

reklama
Dzień dobry,

witam z herbatką imbirowo cytrynową. Podobno imbir pomaga na mdłości... Podobno.
Moja koleżanka też nie chciała znać płci przez całą ciąże. Po porodzie, dopiero po 20stu minutach zorientowała się że nie zna płci swojego nowonarodzonego dziecka.
JA bym nie wytrzymała. NAjlepiej już bym chciała wiedzieć. A gdyby można było sobie zamawiać płeć chciałabym drugą córeczkę. :) (choć pewnie byłby niedosyt, że nie będę wiedziałą jak to jest być mamą chłopca... A trzeciego dziecia nie będzie ;p

witam się z Wami weekendowo!
ja już po wczorajszych badaniach genetycznych. dzidziulek zdrowy, wielki, fikajacy :) dużo broił wczoraj podczas badania ale wszystko sprawdziliśmy i możliwość wystąpienia powikłań gen mam takie jak u 15-latki :)
nadrobię co pisałyście później - teraz wracam do pracy weekendowej (wreszcie!) a póxniej jeszcze chyba szpitalnie muszę te migreny rozwiązać... :( tylko chciałam powiedzieć, że wszystko OK i życzyć Wam dobrego weekendu!

u mnie jest dziwnie w kwestii dzieci a na pewno "niestandardowo"- mianowicie nie chcę mieć jednego dziecka (jestem przesądna jeżeli chodzi o jedynaków), po prostu mój plan zakłada, że do 35 roku życia mogę dzieci rodzić, potem bastuję. Mam tak, że nigdy nie chciałam zostać relatywnie późno matką ani nie wyobrażam sobie zabiegu odmładzania się dziećmi. Tak więc górnego limitu posoadanych pociech- brak.

Biedna Pajka :( Natura to sobie niesprawiedliwi wymyśliła bo nie dośc,że przy tygodnie wymiotujemy i męczymy się z żołądkiem to na dodatek łapiemy każde wirusy. :/ Musisz się do wtorku wykurowac!!

przypuszczam, ze nie da rady bo z dnia na dzien jest coraz gorzej. Poszłam do apteki pani na gardełko poleciła lek homeopatyczny - podobno bezpieczny w ciąży a co do kataru i kaszlu rozłożyła rece i powiedziała, ze w 3 m-cu ciąży niebardzo mozna cokolwiek brac:no:
Ja myslałam,z e nie złapie lezałam w łóżku a co z tego jak moj M chorobe przyniósł do domu:no:

Pewnie,że chce wiedzieć jaka płeć. Jak najszybciej się da! :) Choć obojętna mi płeć. Swoją wymarzoną dziewczynkę już mam i traz może być chlopiec, ale uciesze się też z drugiej panienki. Mąż oczywiście chciałby chłopaka przez typowo 'samcze' podejście "przedłużenia rodu".

Ja to bym chciała dziołszkę... ale wiem, że będzie chłopak. Kurcze chciałabym wiedzieć ale też fajowo byłoby urodzić i na sali sie dowiedzieć cóż to sie urodziło. Ale nie wytrzymam. Lubię mieć zaplanowane to i owo i już wszystko na malucha musi czekać:tak:

reklama
Ja to bym chciała dziołszkę... ale wiem, że będzie chłopak. Kurcze chciałabym wiedzieć ale też fajowo byłoby urodzić i na sali sie dowiedzieć cóż to sie urodziło. Ale nie wytrzymam. Lubię mieć zaplanowane to i owo i już wszystko na malucha musi czekać:tak:

zgadzam sie z toba!!! i ja tez czuje ze bede miala synka

Ostatnia edycja:
Do góry