reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2010

Bombusia wszystkiego najlepszego :tak::tak: u mnie za tydzień wskoczy naprzód 3 i aż trudno mi w to uwierzyć
Pajkaa ja na szczęście problemu z wózkiem mieć nie będę bo gorszek pojeździ limuzynką w spadku po starszej siostrze :tak: wyboru nie zazdroszczę no chyba że jakaś wygrana w totka i wtedy tylko podoba mi się kolor albo nie :-D
@Angel ogromnie mi przykro :-:)-(
mam do Was kobietki pytanko bo dostałam wczoraj w nocy jakiegoś napadu duszności było mi bardzo nie fajnie i czy którejś Was się to zdarzyło?? nie wiem czy to jakaś ciążowa niespodzinka czy zbyt duży natłok problemów tak dał znac o sobie

reklama
Bombusia wszystkiego najlepszego :tak::tak: u mnie za tydzień wskoczy naprzód 3 i aż trudno mi w to uwierzyć
Pajkaa ja na szczęście problemu z wózkiem mieć nie będę bo gorszek pojeździ limuzynką w spadku po starszej siostrze :tak: wyboru nie zazdroszczę no chyba że jakaś wygrana w totka i wtedy tylko podoba mi się kolor albo nie :-D
@Angel ogromnie mi przykro :-:)-(
mam do Was kobietki pytanko bo dostałam wczoraj w nocy jakiegoś napadu duszności było mi bardzo nie fajnie i czy którejś Was się to zdarzyło?? nie wiem czy to jakaś ciążowa niespodzinka czy zbyt duży natłok problemów tak dał znac o sobie

Niektóre dziewczyny pisały, ze miały takie cos.

A powiedz mi jaki wózek masz z jakimi kołami pojedyncze czy podwójne?

Bombusia, wszystko najlepszego!!!:-):-):-)
Puchatko, ja nie miałam żadnego ataku duszności, więc nie wiem co Ci poradzić. A kiedy masz teraz wizytę u gina? Może by coś doradził, chyba, że to tak tylko jednorazowo było (oczywiście trzymamy się tej wersji).:tak:
Pajkaa, mnie osobiście płaszczyk się bardzo podoba :tak:

Pajkaa to nasza limuzynka Focus - Wózek dziecięcy 3-funkcyjny, 21 kolorów, Focus Nowalex - Wózek dziecięcy 3-funkcyjny, wózek z gondolą, wózek głęboki, Ubrania dla dzieci: Skl żaden wielki wypas ale Majce było w nim wygodnie i o to mi chodziło jedyna jego wada to zbyt niska budka w spacerówce i dlatego przeszłyśmy na parasolkę
kiniusia no mam nadzieję że to jednorazowa akcja a wizytę mam dopiero 4.03 bo uczucie bardzo niefajne czułam się jakbym cała płonęła a p[powietrza zaczerpnąć nie mogłam :-( w tamtej ciązy miałam szalone bóle głowy to i wtej muszą być jakieś atrakcje:cool:

Ostatnia edycja:
Pajkaa to nasza limuzynka Focus - Wózek dziecięcy 3-funkcyjny, 21 kolorów, Focus Nowalex - Wózek dziecięcy 3-funkcyjny, wózek z gondolą, wózek głęboki, Ubrania dla dzieci: Skl żaden wielki wypas ale Majce było w nim wygodnie i o to mi chodziło jedyna jego wada to zbyt niska budka w spacerówce i dlatego przeszłyśmy na parasolkę

no to mam do Ciebie pytanko bo mnie sie podoba podobny Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas ale niektóre dziewczyny pisaly,z e nie polecają bo nie ma kól obrotowych i jak sie obraca to trzeba całym wózkiem. Czy dla Ciebie był to problem jakis?
Bo mam na oku taki sam wózek Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas ale ten ma znowu podwójne kola i dziewczyny mowią, ze tez zle bo niezbyt wygodnie w zimie w śniegu i juz głupia jestem

Bombusia wszystkiego najlepszego!!!
Ja tez mam bole w okolicy jajnika ale glownie lewego- dzis bol byl prawie nie do zniesienia. ale tak chyba musi byc- niedlugo minie

reklama
kołka obrotowe tak jak najbardziej ale duze!! i bez"błotnikow" ;-)

Puchatko a moze na plecach za dlugo lezalas?

dobranoc

ps, tez mnie kluja jajniki al ejuz zadziej...teraz wyzej ciagnie

Do góry