reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2010

reklama
I ja mówię dzień dobry i mykam na wizytę do lekarza :tak:
Trzymajcie kciuki :tak:
Ja oczywiście trzymam za wszystkie dzisiejsze wizyty i egzamin Ehtele :tak:
W Łodzi szaro, buro i ponuro, nie lubię takiej pogody :confused2:
Miłego dzionka życzę :-)
Pajeczko, nie mam w domku, ale w takim razie zakupię po drodze. Dziękuję za radę. :tak::-)

Dzien dobry

ehtele powodzenia dzisiaj!
Nektarynka mnie wczoraj tez zgaga palila..ble..a bedzie tylko coraz gorzej :eek:
Polianno udanej wizyty.

Milego dnia wszystkim!

Dzień doberek :-)

U mnie pogoda dalej do bani, ale przynajmniej nie pada :sorry:

Zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty :tak: Moja już jutro :rolleyes:

Miłej środy życzę ;-)

Witajcie dziewczynki:-)
Kciuki zaciśniete za Ethele i za wizytujące.
Milusia- dobrze,że sie odezwałaś, bo my już się tutaj martwiłyśmy o Ciebie;-):tak:Trzymam kciuki,żeby te nerki się uspokoiły;-)
Pajkaa- super,że teść ma 100% szans na wyleczenie:-D
kiniusia- kuruj się, jak ja mam katar to mój nosek też jest biedny:no:
Jeżeli chodzi o skurcze to też mnie łapią, a magnez biorę 3 x dziennie:wściekła/y::angry:
Pozdrawiam i miłego dnia życzę:-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Kochane:-)
ehtele pewnie w trakcie egzaminu. Trzymam mocno kciuki i czekam na dobre wieści:-)
milusia 83 współczuję stresu, bólu i trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło! Odpoczywaj duzo Kochana!
ewelinka 2106 wszędzie mówią, żeby ćwiczyć mięśnie Kegla ale ja ciągle o tym zapominam ;-)
S_A_R_K_A super ubranka. To fakt, na taniej odzieży można znaleźć prawdziwe cudeńka za grosze. Mi dziewczyny na forum podsunęły pomysł, żeby tam poszukać czegoś bo sama o tym nie pomyślałam. Odkąd raz udało mi się przywlec do domu śliczne łaszki to od tamtej pory jestem w ciucholandzie raz na tydzień:-)
Ciamajdka dla mnie glukoza nie była taka zła ( zabierz ze sobą cytrynke i dasz radę ) a jeśli chodzi o jedzenie to po wypiciu tego jeść Ci się nie będzie chciało. Zamula to i wypełnia żołądek. A Dzidziuś szaleje, że hej!:tak:
Polianna powodzenia u lekarz i super widoków na badaniu USG:-)
Kiniusia współczuję kataru ja się z moim ostatnim przeziębieniem męczyłam ponad tydzień. Ale chodząc do pracy to się można kurować. Moze jakąś inhalację sobie zrób z olejkami to udrożni drogi oddechowe. Powodzenia na wizycie!

Miłego dnia Wszystkim!

Witam się i ja :)
Myślałam, że tylko ja mam kłopoty ze snem... a to powszechna dolegliwość...
Życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach i myślę, że Ehtele ma już egzamin za sobą i będziemy mogły gratulować prawka :)

Hej kochane :-) Dziś zapowiadali u mnie przedsmak lata i póki co pogoda rewelacyjna. Oczywiście moje zadowolenie, że znikło nocne wstawanie do wc już znikło - ta mała wiercioszka ciągle sobie robi trampoline z mojego pęcherza :-p

ehtele szybko nas tu informuj, bo już kciuki mnie bolą ;-)
milusia jak miło, że jesteś :-) uważaj na siebie. Wierze, że wszystko będzie oki :tak:

aaaa to podarunek od koleżanki:
SSA54428-1.jpg
oczywiście jeszcze do tego białe rajstopki w kwiatki :-p

reklama
Witam się z rana :-)

Chociaż ranek już dawno za mną, kolejne rzeczy mojej niuni wyprane, wyprasowane i poukładane :-)

Ehtele Dawaj szybko znać :-) Oczywiście, oczywistym jest, że zdałaś ale musisz to oficjalnie napisać ;-)

Niuunia Piekny prezent zrobiła Ci koleżanka :-)

Do góry