Niuunia mam nadzieję, że dołki minęły i uśmiech powrócił na twarz....
Ehtele ja miałam kupować karuzelkę, a przedwczoraj właśnie taką jaką sobie kupiłaś dostałam w prezencie

Słoneczko jeżeli masz takie przypuszczenia co do wód to w aptece są testy, ale pod koniec ciąży to tych upławów niestety przybywa...
Słońce widzę, że już końcóweczka zakupów

super, a co do ciasta, to tylko otwórz piekarnik i trzymaj w nim aż ostygnie ciasteczko - nie powinno opaść

Zobaczysz kochana, że niebawem będziesz tuliła Olusia
Ciamajdko taki nieszczęśliwy wypadek niestety na długo siedzi w naszej pamięci, mam nadzieję, że w Twojej nie będzie
Navijko w takim razie nie ma co się martwić na zapas...większość takich wad (związanych z wielowodziem) wykrywa się na USG genetycznym, miejmy nadzieję, że to Twój urok tyle wód
Marulka tak samo uważam, że nie ma co dokładnie planować apropos opieki nad dzieckiem, wszystko wyjdzie w praniu

No kochana czasami niestety trzeba odpocząć od neta bo można zwariować, cieszę się, że Twoje słoneczko już zanurkowało
Riba złodziejom to powinni chyba ręcę ucinać, ktoś się dorabiał itp. a tu takie dziady przyjdą i ukradną, niestety tylko w Polsce aż tyle złodziejstwa
Nektarynko ten hormon rozluźniający to relaksyna ona powoduje rozchodzenie się kości
Pajeczko co do gigantów to zależy jedne noszą kilka dni, inne 2 tygodnie, w zależności jak będziesz się oczyszczać
Kasia2506 oj współczuję boli krzyża, mnie jak boli to tylko w odcinku piersiowym
Kassia181 przykro mi z powodu kłótni... już chyba lepiej cio?
Aneciu ja też już boję się sama śmigać po sklepach, zwłaszcza jak się ma duszności i zawroty głowy, dlatego wykorzystuję do tego moją siostrzyczkę, z którą czuję się bezpiecznie
Wuzelku dlatego ja już nie mogę się doczekać mojej, też jej będę wyznawała miłość
Nektarynko chyba wiele z nas będzie śnigało tym wózeczkiem

Polianko, z tego co czytam to edukacja męża nie poszła na marne

i buleczki i piesek

Wierzę kochana, że ze wszystkim dasz sobie radę

nawet z dwójeczką dzieci no i na studiach też sobie poradzisz, już wiele przeszłaś, a co nas nie zabije to nas wzmocni pamiętaj o tym polianko

A co do odwiedzinek to może spróbuj tak jak ja poinformować wszystkich w dniu wyjścia do domku

:d
Bogusiu86 tak to niestety jest, że te pieniądze nie wiadomo na co się rozchodzą....
Bombusiu oj kochana widzę, że zakupy się udały - gratuluję kochana tak cudownych i sprintowych zakupków

A sen z fiuuu w roli głównej - normalnie umieram ze śmiechu

Aga Natalia oj rozpłakałam się nad filmikiem i zdjęciami, cudne są Twoje maleństwa, takie bezbronne śliczności.....Oby szybciutko znalazły się w domku i rosły jak na drożdżach
Agas78 pamiętam jak pisałyśmy o tym, żeby doczekać tego 35 tygodnia i możesz pomyśleć, że ten czas tak leci?
Riba no właśnie na takich targach to można znaleźć ekstra rzeczy
Black Opal no to podejrzewam, że torba już gotowa
NAvijka cudne hafty, gratuluję zdolności
Madziujka oj nie strasz kochana

tym porodem, a ja dzisiaj rozmawiałam z babeczką z ciuchpeksu i mówiła, że wcale nie jest tak źle
Ciamajdko,a my mamy właśnie za duży zlew

gdyby był mniejszy pewnie wcześniej by się człowiek mobilizował żeby umyć, a tak tylkop upychamy

Ciamajdko, a te moje samopoczucia to neistety z niskieh hemoglobinki, nie martw się słoneczko
GSC ja jak chodzę kołyszę się na boki
Moniczko dzidziuś uciska niestety na żyłę główną dolną i wolniejszy odpływ płynów, stąd te obrzęki słońce
Martitko współczuję CI tych skurczy kochana, ale już niedługo
PAti no ja też się zdziwiłam, że nie ma DDTVN
Bogusiu86 współczuję całej tej dziwnej sytuacji, a jak przyjdzie dzidzius przyjdzie to na pewno dasz sobie ze wszystkim radę i mamusia się wtrącała nie będzie

A co do sprzątania no to kochana ty nie jesteś jakąś sprzątaczką i trzeba to wszem i wobec powiedzieć - każdy albo robi cześć pracy, albo każdy sprząta po sobie
Lea28 pewnie kącik cudeńko
JEnny83 mam przyjmować 2 razy dziennie - żelazo ferrum, ale nic mi nie pomaga, a może gdyby nie to żelazo to już bym w szpitalu była,,,
Dziewczynki chciałabym odpisać wszystkim, ale normalnie dzisiaj tyle osób do mnie zawituje, że mam już dość, a to to, a to tamto, nie można nic zrobić.....echhh
buziaki i miłego dzionka
Riba i Ehtele jak tam wizytka?
calusy