reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpień 2010

Nie przejmuj się.Ona była dużo młodsza od Majeczki a pozatym moja mama też poszła wcześnie na nogi i też jej się nóżki powykrzywiały i wtedy nic nie robiło się z tym i nóżki się wyprostowały a z mojej mamy laseczka do tej pory jest :-)

reklama
Pajko, zdrowka dla Sebusia z okazji roczku! :)

MAdziu, u nas nie tylko brak krzesel, ale i ogolnie brak miejsca. Jeszcze w 6 bysmy sie jakos pomiescili, ale w 10 juz kiepskooo. Przeniesc sie tez nie mamy gdzie. :/

A ja bym chciala miec 3 dzieci. 2 synkow i jedna core. Ale zostaniemy raczej tylko przy Karolu. :p

anussia, na bank wez czapke zakrywajaca uszki i kurtke wiatrowke. ;) rajstopki, skarpetki i bluzeczki z dlugim rekawem. :)

Witajcie,
na początku wszystkiego najlepszego dla Dzieciaczków,które dziś mają roczek!
Mały śpi, więc ja mam chwilę żeby coś naskrobać ;-) dach już jest :-) w weekend byliśmy u Rodzinki. Zmieniłam fryzurkę, dużo skróciłam włosy. A moim fryzem zajęła się Szwagierka. Szkoda, że mieszka tak daleko, bo dobrze ścina i miałabym osobistą, darmową fryzjerkę ;-)
koralowa skoro chciałabyś mieć 3-kę dzieci, to dlaczego piszesz, że zostanie tylko 1-no?:baffled:wiadomo, że życie pisze różne scenariusze ale planować trzeba..
Madzia dobrze, że masz dodatkowe prace, kasa się przyda ;-)
Ostatnio zabrałam się za wywoływanie zdjęć. Znalazłam jakąś promocję, 200 szt za 56 zł z dostawą do domu :-) jedna tura już mi przyszła, drugą dziś wysłałam do wywołania. Jeszcze trochę będę miała ale chyba już nie 200. Odkąd mamy cyfrówkę, nie wywoływalismy zdjęć i tak sobie pomyślałam, że najwyższa pora;-)Dzisiaj pisałam na zdjęciach daty, jeszcze mi trochę zostało ok 50 szt.
Miłego wieczorku!

agulek, a jak z jakością? Podrzuć link;) Chętnie skorzystam, bo jednak mieć zdjęcia na papierze, to zupełnie coś innego niż w kompie.

hej mamusie. Dzisiaj wróciliśmy z urlopu. pogoda była ok, w sumie dwa dni troszkę mokre i chłodne a reszta ciepła i słoneczna. przynajmniej nie było nudno. plecy zjarane a Gabcio nabrał kolorków na buzialu :) jestesmy baaardzo zadowoleni :)

dzięki za życzenia dla Gabrysia.

Nadrobię jutro i odpiszę. buziaki!

Dziewczynki,chyba się udało :-):-) Wczoraj na teście zobaczyłam 2 kreseczki ale jedna była blada :-(ale robiłam test po południu jak E.przywiózł mi po pracy bo nie mogłam wytrzymać do rana :-D Teraz tylko nie wiem kiedy umówić na wizytę.Z Nati byłam w 7 tygodniu i było widać serduszko

reklama
Hej babeczki!!!! nio nareszcie jest co czytac:tak::tak::tak::tak: a mnie nie bylo dwa dni bo M mial wolne a jak "kierownik" miec wolne to z BB dooopa blada:crazy:

No i tak na szysbciutko Wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszych roczniakow i spoznione zyczenia dla Sebusia Pajko!!!!!!

Anussia
co ja czytam mamy pierwsza zafasolkowana sierpniowke Suuuuper mamuska gratulacje:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niom ja bylam z Leo w 6 tygodniu na potwierdzeniu ciazy, ale serduszko bylo widac dopiero w 8 tygodniu na wizycie:tak:

no i musze uciekac dziecie wzywa pa mamuski milego dnia!

Do góry