Różyczk@ super że Olo czuje się lepiej

Zazdroszczę miłego wieczoru, ja nie pamiętam kiedy u nas był jakiś tak fajnie spędzony
Agulek tak będzie narazie z tym sprzątaniem że efektów zabardzo nie będzie widać, ale jakby się nie robiło tego na bierząco to wtedy wogle było by strasznie

Fajnie się czyta o rzeczach które robicie

naprawdę macie ekspresowe tempo

Wiesz ja też miałam taką ala torbiel w nadgarstku sama mi wyskoczyła jakoś po porodzie i miałam ją dość jakiś rok a potem samo zniknęło, ale wkurzało mnie to bo bolało jak się dotykało. A z przychodni to powinni zadzownić żeby na darmo nie przyjeżdząc ehh. Miłego dnia jutro u koleżanki

ja już dawno nie byłam u nikogo w odwiedzinach nie licząc moich rodziców
Lilijanno nie ma za co

mam nadzieję że Adzie łóżko się spodoba

a sama sobie wybrała obrazek? Ja dałam Jasiowi z 4 do wyboru i sam sobie wybrał

Chłopaki będą mieli od początku swój pokój. Niby my mamy sypialnię

w której rzadko kiedy śpimy, ale łóżeczko się tam nie zmieści. Pokój ma jakieś 10m2 i jest nie tylko sypialnią ale też moim biurem

oprócz kanapy mamy tam dwie komody, szafę oraz regał połączony z biurkiem. Zobaczymy jak to będzie, dlatego poprzestawialiśmy meble u Jasia tak żeby było tam tyle samo miejsca ile było bez nowego łóżka

tak żeby mogła zostać też kanapa na której ja będe spać

Ja też staram się kupować zabawki raczej kreatywne

zresztą u nas podobnie z zabawek to fajne są samochody, książki, klocki i ostatnio puzzle, a i skrzynka z narzędziami też jest fajna

a tak to wystarczą puste butelki, z których Jasio robi rakiety

albo puste pudełka

Na gwiazdkę dostanie wymażonego Tomka bo to jego ulubiona bajka

potem może będziemy kupować mu kolejne zestawy i będzie miał całe kolejowe miasteczko

Od weekendu Jasiek jest grzeczny aż w szkoku jesteśmy babcia z dziadkiem go nastraszyli że jak nie będzie grzeczny to Mikołaj pod choinkę zamiast Tomka mu rózgę przyniesie i Jasio teraz powtarza że jest grzeczny i nie chce rózgi tylko Tomka

Nauczył się sprzątać po sobie jak kończy się bawić jedną rzeczą i chce coś innego

i ataki złości ma teraz bardzo rzadko

nawet jak czasem się wkurzy to szybko się uspokaja

A i do żłobka znów chętnie chodzi