reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Beatko za to ja jak dzisiaj popatrzyłam na chłopców to stwierdzam że mój nie jest taki zły, tylko bierze niestety przykład z innych...

reklama
witam sie weekendowo

mam zaleglosci z kilku dni bo jezdzimy i intensywnie ogladamy drzwi, podlogi, kuchnie a takze sprzety agd i na nic czasu nie mam
ale zdazylam zobaczyc ze po wizytach super wiesci wiec ciesze sie bardzo razem z wami,
lece troche poczytac poki jeszcze oczy sie nie zamykaja

OOo faktycznie wszyscy korzystają z wekendu :) i dobrze :)
My dzisiaj domek ogarnięty i pranie porobione, domek wywietrzony bo dzis super pogoda była to az sie prosiło wpuścić trochę powietrza :) ja wlasnie po późnym obiadku mmmm objadlam sie Eh..
Widzialyscie dzisiaj w faktach o ciąży i paleniu? Co oni go nie wymyśla.. noi ile kobiet wciąż w ciąży pali..

JeszcE jedno.. Pisałam wam może ze chciałam znaleźć jakiegoś lekarza na usg? Bo czekam juz z trzy tyg a trzy przede mną noi sie wkurzam ze płci nie znam i nie widziałam bąbelka dawno.. Oczywiście do lekarza to trzeba z tydz-dwa czekać a ja chce juz ! Noi znalazłam wczoraj JUPI! Super miejsce gdzie robią same usg i maja rożne pakiety na zdjecia, płyty 3/4d itp i opisane ładnie i sa czynni pon-ndz.. I sie umówiłam na jutro rano!!! Bedą zdjecia i płyty i omg wszystko i płeć sie dowiem i chyba dzis nie zasnę z wrażenia :D trzymajcie kciuki za "plaże" !!! :)
Oczywiście mój niezadowolony bo muszę zapłacić za to (70$) on wiecej przepala w dwa tyg fajek chamciuch to mu powiedziałam ze jadę sama i niech spada :p a co jest bąbelek to sie tym ciesze i chce mieć pamiątkę i wogole ...
Buziole

Bunia i prawidlowo! Spokój matki najważniejszy ;) . Trzymam kciuki abyś z jutrzejszej wizyty wróciła do nas fruwająco ;)

U mnie juz po gościach, za ostatnimi zakluczyłam drzwi na wszystkie spusty, na dzis wystarczy :) ... dobranoc :*

bunia i prawidlowo ;))))

a mnei zmogla alergia.... boziu, jak mi oczy spuchly od kataru (mam uczulenie na wode), gardlo swedzace i suche, nos jak kartofel:baffled: meze sie strasznie.
wc
zoraj robilam plesniaczka, obiad uzy, zeby dzis na dzien mamy nie musiec nic robic, do tego gosci mialam i w tym wszystkim po kapieli zapomnialam o antyhistaminie.... no i sie doigralam :szok: mam jechac po wozek, z czego sie bardzo ciesze, ale ledwo na oczy widze :szok:

no nic. za taka pamiec tez sie palci ;-) pewnie ze dwa dni sie pmecze i przejdzie.

d
zis od 5 rano piekne kartecvki, piekne zyczenia, rysuneczki, przekochane mam dzieci i takie czule. dzekuje za nie Bogu.

ok. id
ziemy sie ubierac i lecimy po wozek! milego dnia!

Buniaa aaa trzymam kciuki ! By sie ladnie niunia pokazala! A faceci to juz tak maja z ta kasa..choc moj m wtedy co ja mowilam ze usg mialo byc w 18 tyg i ze po 2 tyg bede miala tutaj to powiedzial zebym poszla w 18..a to ja stwierdzilam ze nie ma sensu .. i teraz zaluje ale juz mu nie truje :) zreszta i tak godzina nie odpowiadala bo to mialo byc o 8 rano..a m z nocki w ten dzien wracal i on w domu o 10 jest a dojazd jeszcze tam ponad 2 godziny...
Nie wazne teraz juz wyboru nie mam i musze czekac :)
Zrobie sobie prywatnie i tak czy tu czy w pl :)

Anney ojej wspolczuje alergii :( no i kurcze jak to wozek ogladac ! Heh

Ja kartki dostalam juz ze szkoly ;) tzn przyniesli w piatek i tak fajnie napisali ze az mi sie lezka zakrecila. A jutro m urodziny i wlasnie chlopcy rysuja dla taty ;)

Emil pobudek milion w nocy ale wstal i puki co kataru nir ma..choc w nocy jeszcze kaszlal..mysle ze jestesmy na dobrej dordze.. mnie gardlo boli troszke ale co sie dziwic ;)

Na noc do pokoju wsadzilam rozgnieciony czosnekw skarpecie . Z tym ze dalam z 5 zqbkow i chyba za duzo..bo mialam wrazenie ze emil kaszlal coraz gorzej i wynioslam to do kuchni zawinelam w woreczki i wsadzilam do lodowki haha.
Musze poczytac jak z tym czosnkiem ile go..bo moze zabek wystarczy ;)
No i cos czytalam ze nasmarowac czyms stopy ? Musze poszukac bo cjce by to chorobsko minelo w koncu !

Love a ja cos czytalam ze rozgnieciony czosnek.. ale kurcze to nie przyjemne bedzie cos w skarpetkach miec ?

reklama
Do góry