Buniaa aaa trzymam kciuki ! By sie ladnie niunia pokazala! A faceci to juz tak maja z ta kasa..choc moj m wtedy co ja mowilam ze usg mialo byc w 18 tyg i ze po 2 tyg bede miala tutaj to powiedzial zebym poszla w 18..a to ja stwierdzilam ze nie ma sensu .. i teraz zaluje ale juz mu nie truje

zreszta i tak godzina nie odpowiadala bo to mialo byc o 8 rano..a m z nocki w ten dzien wracal i on w domu o 10 jest a dojazd jeszcze tam ponad 2 godziny...
Nie wazne teraz juz wyboru nie mam i musze czekac
Zrobie sobie prywatnie i tak czy tu czy w pl
Anney ojej wspolczuje alergii

no i kurcze jak to wozek ogladac ! Heh
Ja kartki dostalam juz ze szkoly

tzn przyniesli w piatek i tak fajnie napisali ze az mi sie lezka zakrecila. A jutro m urodziny i wlasnie chlopcy rysuja dla taty
Emil pobudek milion w nocy ale wstal i puki co kataru nir ma..choc w nocy jeszcze kaszlal..mysle ze jestesmy na dobrej dordze.. mnie gardlo boli troszke ale co sie dziwic
Na noc do pokoju wsadzilam rozgnieciony czosnekw skarpecie . Z tym ze dalam z 5 zqbkow i chyba za duzo..bo mialam wrazenie ze emil kaszlal coraz gorzej i wynioslam to do kuchni zawinelam w woreczki i wsadzilam do lodowki haha.
Musze poczytac jak z tym czosnkiem ile go..bo moze zabek wystarczy
No i cos czytalam ze nasmarowac czyms stopy ? Musze poszukac bo cjce by to chorobsko minelo w koncu !