reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Beatko za to ja jak dzisiaj popatrzyłam na chłopców to stwierdzam że mój nie jest taki zły, tylko bierze niestety przykład z innych...

reklama
witam sie weekendowo

mam zaleglosci z kilku dni bo jezdzimy i intensywnie ogladamy drzwi, podlogi, kuchnie a takze sprzety agd i na nic czasu nie mam
ale zdazylam zobaczyc ze po wizytach super wiesci wiec ciesze sie bardzo razem z wami,
lece troche poczytac poki jeszcze oczy sie nie zamykaja

OOo faktycznie wszyscy korzystają z wekendu :) i dobrze :)
My dzisiaj domek ogarnięty i pranie porobione, domek wywietrzony bo dzis super pogoda była to az sie prosiło wpuścić trochę powietrza :) ja wlasnie po późnym obiadku mmmm objadlam sie Eh..
Widzialyscie dzisiaj w faktach o ciąży i paleniu? Co oni go nie wymyśla.. noi ile kobiet wciąż w ciąży pali..

JeszcE jedno.. Pisałam wam może ze chciałam znaleźć jakiegoś lekarza na usg? Bo czekam juz z trzy tyg a trzy przede mną noi sie wkurzam ze płci nie znam i nie widziałam bąbelka dawno.. Oczywiście do lekarza to trzeba z tydz-dwa czekać a ja chce juz ! Noi znalazłam wczoraj JUPI! Super miejsce gdzie robią same usg i maja rożne pakiety na zdjecia, płyty 3/4d itp i opisane ładnie i sa czynni pon-ndz.. I sie umówiłam na jutro rano!!! Bedą zdjecia i płyty i omg wszystko i płeć sie dowiem i chyba dzis nie zasnę z wrażenia :D trzymajcie kciuki za "plaże" !!! :)
Oczywiście mój niezadowolony bo muszę zapłacić za to (70$) on wiecej przepala w dwa tyg fajek chamciuch to mu powiedziałam ze jadę sama i niech spada :p a co jest bąbelek to sie tym ciesze i chce mieć pamiątkę i wogole ...
Buziole

Bunia i prawidlowo! Spokój matki najważniejszy ;) . Trzymam kciuki abyś z jutrzejszej wizyty wróciła do nas fruwająco ;)

U mnie juz po gościach, za ostatnimi zakluczyłam drzwi na wszystkie spusty, na dzis wystarczy :) ... dobranoc :*

bunia i prawidlowo ;))))

a mnei zmogla alergia.... boziu, jak mi oczy spuchly od kataru (mam uczulenie na wode), gardlo swedzace i suche, nos jak kartofel:baffled: meze sie strasznie.
wc
zoraj robilam plesniaczka, obiad uzy, zeby dzis na dzien mamy nie musiec nic robic, do tego gosci mialam i w tym wszystkim po kapieli zapomnialam o antyhistaminie.... no i sie doigralam :szok: mam jechac po wozek, z czego sie bardzo ciesze, ale ledwo na oczy widze :szok:

no nic. za taka pamiec tez sie palci ;-) pewnie ze dwa dni sie pmecze i przejdzie.

d
zis od 5 rano piekne kartecvki, piekne zyczenia, rysuneczki, przekochane mam dzieci i takie czule. dzekuje za nie Bogu.

ok. id
ziemy sie ubierac i lecimy po wozek! milego dnia!

Buniaa aaa trzymam kciuki ! By sie ladnie niunia pokazala! A faceci to juz tak maja z ta kasa..choc moj m wtedy co ja mowilam ze usg mialo byc w 18 tyg i ze po 2 tyg bede miala tutaj to powiedzial zebym poszla w 18..a to ja stwierdzilam ze nie ma sensu .. i teraz zaluje ale juz mu nie truje :) zreszta i tak godzina nie odpowiadala bo to mialo byc o 8 rano..a m z nocki w ten dzien wracal i on w domu o 10 jest a dojazd jeszcze tam ponad 2 godziny...
Nie wazne teraz juz wyboru nie mam i musze czekac :)
Zrobie sobie prywatnie i tak czy tu czy w pl :)

Anney ojej wspolczuje alergii :( no i kurcze jak to wozek ogladac ! Heh

Ja kartki dostalam juz ze szkoly ;) tzn przyniesli w piatek i tak fajnie napisali ze az mi sie lezka zakrecila. A jutro m urodziny i wlasnie chlopcy rysuja dla taty ;)

Emil pobudek milion w nocy ale wstal i puki co kataru nir ma..choc w nocy jeszcze kaszlal..mysle ze jestesmy na dobrej dordze.. mnie gardlo boli troszke ale co sie dziwic ;)

Na noc do pokoju wsadzilam rozgnieciony czosnekw skarpecie . Z tym ze dalam z 5 zqbkow i chyba za duzo..bo mialam wrazenie ze emil kaszlal coraz gorzej i wynioslam to do kuchni zawinelam w woreczki i wsadzilam do lodowki haha.
Musze poczytac jak z tym czosnkiem ile go..bo moze zabek wystarczy ;)
No i cos czytalam ze nasmarowac czyms stopy ? Musze poszukac bo cjce by to chorobsko minelo w koncu !

Love a ja cos czytalam ze rozgnieciony czosnek.. ale kurcze to nie przyjemne bedzie cos w skarpetkach miec ?

reklama
Do góry