Lucere 100 lat i wspaniałego zdrowego dzieciaczka życzę! Ja w kwietniu też 30 [emoji12] Też nie przewiduję u siebie złego nastroju. Mam wspaniałego męża, spodziewamy się dziecka, dach nad głową jest, praca też więc co tu się dołować [emoji16] Taka teraz mundra jestem, ale zobaczymy w kwietniu [emoji12]
reklama
beata88
Fanka BB :)
Lucere 100!!! No czas szybko leci pamiętam gdy mialam 18 lat a teraz tez juz 27 mi w marcu stuknelo:-) jaz corcia z jednego miesiąca
lucalew
Lucere sto lat i wszystkiego jeszcze lepszego, spelnienia marzen, zdrowego dzidziusia, duzo milosci i radosci :-)
lilija
Lucere stoooooooooooooooooooooooooo lat
) Szczęsliwego rozwiązania w sierpniu :* . Też bym sie cieszyła z włóczek, od dawna o tym myslę, ale nie mogę sie zabrać
)
Sann, Magduś trzymam kciuki za wizyty
Ja cały dzień sprzatam i Zajmuję sie mż, bo chory strasznie jest i się cały trzęsie
(
Sann, Magduś trzymam kciuki za wizyty
Ja cały dzień sprzatam i Zajmuję sie mż, bo chory strasznie jest i się cały trzęsie
beata88
Sann jak tam?
sann91
Beatko wszystko ok tylko mocz musze jeszcze raz oddać :-*
bunia15
Lucere wszystkiego dobrego 
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&
Zuzzi co do pracodawców to niektórzy sa takie chamy i prostaki ze szkoda słów.. Ja sie z dwa razy nacięłam, znaczy robota była super ale menedżer albo szef pacany, wyzyskiwacze i terror psychiczny fe..
Lucalew odpoczywaj, bedzie dobrze na pewno !
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&
Zuzzi co do pracodawców to niektórzy sa takie chamy i prostaki ze szkoda słów.. Ja sie z dwa razy nacięłam, znaczy robota była super ale menedżer albo szef pacany, wyzyskiwacze i terror psychiczny fe..
Lucalew odpoczywaj, bedzie dobrze na pewno !
G
gość 94049
Gość
Zuzi Ty masz mobbing w służbie wojskowej, ja miałam służbie zdrowia. Tez uciekłam na L4 bo mojemu psychicznemu dyr nie podobało sie,ze zaszłam w ciąże. To było 3 lata temu i tez nie zamierzam tam wracać, choć dużo osiągnęłam i stanowiska już takiego prędko nie dostanę. Dzieci sa dla mnie ważniejsze, zwłaszcza,ze trochę sie o nie musiałam starać.
Lucere spełnienia marzeń! Udanej trzydziestki!
Ja chciałam sie wyrobić z porodem pierwszym przed 30-stka, ale sie nie udało. Jednak tak jak Ty obchodziłam urodziny z brzuszkiem już. Kolejne rownież bedą z brzuszkiem, bo 33 stuknie mi 13 sierpnia, a termin mam na 26-tego.
Lucere spełnienia marzeń! Udanej trzydziestki!
Ja chciałam sie wyrobić z porodem pierwszym przed 30-stka, ale sie nie udało. Jednak tak jak Ty obchodziłam urodziny z brzuszkiem już. Kolejne rownież bedą z brzuszkiem, bo 33 stuknie mi 13 sierpnia, a termin mam na 26-tego.
reklama